Кривбас – ЛНЗ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Боротьба за 5 місце у розпалі

У одинадцятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у суботу, 26 жовтня, у Кривому Розі зустрінуться «Кривбас» та ЛНЗ. Господарі поля, які минулого туру виграли у «Зорі» та знаходяться на 6 позиції, прийматимуть ЛНЗ, котрий в минулому турі здолав «Інгулець» та зараз посідає 5 місце у турнірній таблиці.

Кривбас

Зараз можна сказати, що «Кривбас» починає приходити до тями, бо на старті сезону у команди Юрія Вернидуба було не все стабільно з результатами: перемога, а вже наступного туру поразка, та ще й виліт з єврокубків (Ліги Європи та Ліги конференцій). А до поєдинку із «Зорею» «Кривбас» востаннє вигравав у «Лівого Берега» (1:0) ще у вересні. Після цього у «Кривбаса» була безвиграшна серія з трьох поєдинків, де криворіжці зіграли внічию з «Ворсклою» (1:1) та поступилися лідерам чемпіонату - «Олександрії» (0:1) та «Динамо» (1:2).

Після міжнародної паузи «Кривбас» у непростій грі зміг перемогти «Зорю» (1:0), і попереду на підопічних Юрія Вернидуба чекає непростий поєдинок із ЛНЗ, де перемога дозволить посісти п'яте місце та наблизитися до зони єврокубків.

ЛНЗ

Щодо ЛНЗ, то команда на початку сезону видала непоганий старт (9 очок у 4 стартових турах), однак потім пошла безвиграшна серія, де колектив з Черкас 3 рази зіграв внічию 1:1 (з «Колосом», «Поліссям» та «Чорноморцем») і зазнав двох поразок (щоправда, від «Динамо» та «Шахтаря»). Однак після міжнародної паузи ЛНЗ зміг здолати аутсайдера чемпіонату «Інгулець» з рахунком 2:0, де дубль Іллі Путрі нарешті приніс довгоочікувану перемогу команді Карраско.

Тепер ЛНЗ їде до Кривого Рогу, де у очній зустрічи з «Кривбасом» буде вирішувати, хто гідний займати 5 сходинку в УПЛ.

Статистика матчів

Між собою обидві команди зіграли 3 поєдинки. У двох матчах була зафіксована перемога «Кривбаса» та один раз команди зіграли внічию. Різниця забитих м'ячів складає 6:1 на користь «Кривбаса». У минулому сезоні у першому колі переміг «Кривбас» з рахунком 2:0. Голами тоді відзначилися Данило Бескоровайний і Максим Задерака. У другому колі знову перемогли криворіжці, але вже з рахунком 3:0. Голи у цьому матчі забивали Хрвоє Ілич, Прінс Квабена Аду і Денис Кузик.

Прогноз на протистояння

Вікторії у минулому турі придали впевненості як «Кривбасу», так і ЛНЗ. Але тепер два колективи грають один з одним, і звичайно, кожен з них захоче взяти 3 очки. А якщо врахувати, що ЛНЗ ще жодного разу не зміг відібрати очки у чемпіонаті проти криворіжців, то черкасчани будуть дуже мотивовані відкрити рахунок перемог у поєдинках з «Кривбасом». Тому дана гра обіцяє бути складною. Нашим прогнозом буде ставка на обидві команди заб'ють.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук, Кузик, Драмбаєв, Романчук, Бандейра, Ілич, Вакулко, Бізімана, Задерака, Соса, Микитишин

ЛНЗ: Кучеренко, Топалов, Муравський, Саліху, Путря, Тілль, Бойко, Яшарі, Пасіч, Момо, Наумець

Прогноз Sport.ua
Кривбас
26 жовтня 2024 -
15:30
ЛНЗ Черкаси
Обидві команди заб'ють (так) 1.97 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 18:05 12

Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь пенсіонерів, Михайло вийшов на поле на 67-й

Коментарі