Стало відомо, коли може відбутися супербій між Ф'юрі та Джошуа

Едді Хірн заявив, що в глядачів є шанс побачити поєдинок вже влітку

Едді Хірн, промоутер відомого британського боксера Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO), висловився про майбутні плани свого клієнта:

«Дивно говорити це після поразки нокаутом, але Ей Джей насправді в дуже хорошій позиції. Далі ми битимемося з Дюбуа або Ф'юрі. Це все. Ніякого іншого інтересу або розминки. Ей Джей відчайдушно хоче реваншу, але єдина проблема - це час. Щоб матч-реванш відбувся в лютому, тренувальний табір повинен початися вже через пару тижнів. Питання в тому, чи готовий Ентоні зробити це.

Було б дуже прикро, якби ми провели матч-реванш з Дюбуа і Ф'юрі переміг Усика. Тоді ми будемо сидіти і думати: «Зачекайте хвилинку, ми б'ємося з Дюбуа, а могли б битися з Ф'юрі в травні, і це був би найбільший бій в боксі».

Переможе Джошуа чи програє, ми можемо битися з Ф'юрі наступного літа. Але якщо переможе Тайсон, Ей Джей битиметься з ним за титул чемпіона світу».

В ніч з 21 на 22 вересня 2024 року відбувся бій британських боксерів у надважкій вазі Ентоні Джошуа - Даніель Дюбуа. В 5-му раунді Дюбуа нокаутував свого суперника, до цього тричі відправивши його в нокдаун.

Бій реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Дмитро Вербинський Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 02:16 1

Легендарний британець вважає, що в Деонтея було б мало шансів

Коментарі