Бальданці оцінив перемогу над Динамо. Він заробив пенальті для Довбика

Римляни здобули мінімальну перемогу в матчі

Римська «Рома» мінімально перемогла київське «Динамо» у матчі третього туру основного раунду Ліги Європи. Єдиний гол у зустрічі забив українець Артем Довбик, який реалізував пенальті.

Півзахисник «вовків» Томмазо Бальданці, який заробив 11-метровий у ворота киян, підбив підсумки гри, похваливши своїх партнерів

«Я думаю, що ми провели чудовий матч проти «Динамо», ми зіграли добре. Ми мали можливість забити більше голів, могли завершити гру раніше, ще в першому таймі, навіть у другому, тому, скажімо так, ми впоралися добре в кінці. Але сьогодні, на мій погляд, ми можемо бути задоволені, тому що нам потрібні були три очки, і ми привезли їх додому.

Ми добре рухалися, як просив тренер. Думаю, ми могли забити раніше, але те, що нам вдалося не пропустити в останні хвилини, як це було з «Атлетіком», безсумнівно, свідчить, що це менталітет, над яким ми працюємо.

Ми привезли три очки, я вважаю, що це дуже важливо. Ми ще не виграли в Європі, але будемо насолоджуватися цією перемогою, але вже почнемо готуватися до наступного матчу», - сказав Томмазо.

Раніше Артем Довбик прокоментував перемогу над київським «Динамо»

Олег Вахоцький Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 05:05 11

Сьогодні познайомимося ближче з Мариною Луценко – дружиною польського голкіпера Барселони