Юрич оцінив переможний матч Роми проти Динамо, в якому Довбик забив гол

Поєдинок 3-го туру завершився з рахунком 1:0, Артем реалізував пенальті на 23-й хвилині

24 жовтня пройшов матч 3-го туру Ліги Європи 2024/25 між командами Рома Рим та Динамо Київ.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Колективи зіграли на стадіоні Олімпіко у столиці Італії. Поєдинок завершився з рахунком 1:0 на користь вовків. Єдиний гол із пенальті на 23-й хвилині забив Артем Довбик.

Після завершення зустрічі головний тренер римлян Іван Юрич провів прес-конференцію:

«У нас були хороші моменти, а також моменти, які мені не сподобалися. Ймовірно, нам не вистачало впевненості після нашого невдалого початку сезону, але з огляду на те, скільки моментів ми створили, перемога повністю заслужена.

Ми повинні бути небезпечнішими, коли забираємо м'яч, тому що наш пресинг хороший. Все ж таки, іноді наша гра у відборі м'яча недостатньо акуратна.

Ле Фе провів гарну гру. Йому трохи не вистачало точності в передачах, і це трохи незвичайно для нього, але я впевнений, що він може багато виходити на поле та стати важливим гравцем для нас, бо він дуже розумний.

Прийде час Хуммельса. Він великий професіонал, і його підхід завжди чудовий і позитивний. Це моя вина, якщо він ще не грав, точно не його. Мені просто подобається, як Н'Діка грає у цій ролі прямо зараз».

Півзахисник Роми Томмазо Бальданці:

«Ми провели відмінний матч, навіть якщо враховувати факт, що ми могли забити більше. Ми можемо бути щасливими, бо нам потрібні були три очки, і ми їх принесли».

Півзахисник Роми Нікколо Пізіллі:

«Тренер правий: іноді нам потрібно бути акуратнішими у побудові, коли ми відбираємо м'яч. Однак на полі це не завжди легко. Можливо, трохи більше організації не завадило б, але сьогодні з Бальданці ми створили необхідний «безлад», щоб покласти м'ячі у штрафний майданчик та створити гольові моменти».

Відеоогляд матчу Рома - Динамо (1:0)

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:06 18

Команду може знову очолити легенда клубу – Даніеле Де Россі