Рух – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Одесити прагнуть взяти реванш

У одинадцятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у п'ятницю, 25 жовтня, у Львові зустрінуться «Рух» та «Чорноморець». Господарі поля, які минулого туру програли «Карпатам» у дербі, прийматимуть «Чорноморець», котрий в той же час взяв очки у матчі з принциповим суперником - «Вересом» (1:1).

Рух

До минулого туру «Рух» видав безпрограшну серію із 6 матчів (2 перемоги та 4 нічиї), яка тривала з 25 серпня цього року. А у випадку перемоги, команда Віталія Пономарьова могла б наблизитися до топ-5 команд УПЛ. Однак у цей понеділок, «Рух» у львівському дербі програв «Карпатам» (0:1). Цей програш кардинально нічого не змінив: львів'яни залишилися на 7 місці, але наблизили до себе конкурентів по таблиці.

Тепер львів'яни гратимуть проти одеського «Чорноморця». А враховуючи, що «Рух» від «моряків» відділяє лише 2 очки, то для обох колективів дана гра буде важлива.

Чорноморець

А «Чорноморець» у минулому турі зіграв внічию з «Вересом» (1:1), і хоч це особливо не допомогло «морякам» у турнірній таблиці (зараз «Чорноморець» знаходиться на 10 місці), але один заліковий бал проти незручного суперника теж можна вважати плюсом для команди Олександра Бабича, яка поступово знаходить свою гру і здобуває очки зі своїми суперниками.

На черзі у «Чорноморця» гра проти команди, що знаходиться у близькості до першої п'ятірки - «Руха», де у випадку перемоги, «моряки» зможуть обігнати свого суперника, та більш комфортно почувати себе у турнірній таблиці. І враховуючи, що в останніх трьох матчах «Чорноморець» програв «Руху», то підопічні Олександра Бабича точно захочуть взяти реванш за попередні негативні результати.

Статистика зустрічей

Між собою обидві команди зіграли 7 поєдинків. У 4 матчах перемогу здобув «Рух», 1 перемога на рахунку «Чорноморця», та у 2 поєдинках був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих м'ячів складає 17:11 на користь «Руха». Минулого сезону у першому колі перемогу здобув «Рух» з рахунком 3:2. У львів'ян голи забивали Євген Пастух, Таллес і Фредді Плюмен, а у «моряків» - Зігі Бадібанга та автоголом відзначився Роман Дідик. У другому колі команда з міста Лева також перемогла, але вже з рахунком 2:0. Цього разу забитими м'ячами відзначилися Ілля Квасниця і Таллес.

Прогноз на протистояння

До минулого туру, «Рух» мав безпрограшну серію з трьох поєдинків, але програш «Карпатам» зіпсував цю статистику. А от «Чорноморець» зараз набирає оберти і в останніх трьох матчах здобув 5 очок. А враховуючи, що обидва колективи розділяє лише 2 очки у таблиці, то обидва тренери зроблять все можливе, аби здобути позитивний результат. Тому логічним варіантом у цій зустрічій буде нічия.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Холод, Сич, Підгурський, Климчук, Сапуга, Федор, Квасниця, Краснопір

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль, Скиба, Удод, Бутко, Кайо Гомес, Габелок, Васильєв, Шпорн, Петряк, Хобленко

Прогноз Sport.ua
Рух Львів
25 жовтня 2024 -
15:30
Чорноморець
Нічия 3.90 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 00:01 1

Колишній зірковий супертяж Ларрі Холмс виділив Джорджа Формана

Коментарі