Ексгравець Динамо розповів, як команда може взяти очки з Ромою

Владислав Ващук – про майбутній матч 3-го туру Ліги Європи

Колишній захисник «Динамо» Київ і збірної України Владислав Ващук поділився своїми очікуваннями від поєдинку 3-го туру Ліги Європи, в якому в Римі 24 жовтня зустрінуться «Рома» і «Динамо».

- Рівень конкуренції в УПЛ не такий, яким був раніше. Сьогодні говорити про розвиток футболу в Україні не доводиться, виходячи з наших реалій. Логістика, хоч і не основний, але один з тих факторів, які впливають. Це десь б'є по концентрації, високий пік травматичності після довготривалих переїздів. Відновлення на колесах не дасть тобі повністю відійти.

- Динамо в матчі з Ромою може розраховувати на перші залікові бали?

- Буде важко з ними. Рома останній матч з Інтером провела на достойному рівні. Проти них доведеться багато працювати в обороні, особливо при грі у власному штрафному.

- Ви погоджуєтесь, що оборона Динамо є найслабшою ланкою в команді?

- Ніхто зараз ствердно не назве основну пару центрбеків, тому що сезон починали Дячук та Попов, які випадали на певний час. Михавко, Біловар, Себальйос не були першим вибором тренерського штабу.

- Особисто вам до вподоби робота на чолі Динамо ваших близьких друзів - Олександра Шовковського, Сергія Федорова?

- Я бачу, що команда біжить, як ми грали раніше, ризикує десь. Команда по-іншому почала рухатись. Йому бракує під рукою якісних футболістів, які могли б швидко сприймати інформацію, як Олександр Володимирович.

Не всі вміють так думати, але рух в правильному напрямку - він є. Сергій Владиславович має багаторічний досвід роботи в першій команді, розуміється на тренувальному процесі і всьому іншому.

В команді мають з'явитися лідери, які потягнуть за собою команду. Вони повинні проявлять в кожній грі. У когось не пішла гра, щоб хтось інший підхопив.

- Ви помітили у Роми слабкі місця?

- З Інтером вони провели досить непоганий матч. Вони допустили єдину помилку, яка й призвела до голу Мартінеса, - розповів Ващук.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 07:49 2

Даніель чекає перемоги Тайсона