Панатінаїкос – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 24 жовтня о 19:45 за Києвом

24 жовтня на Олімпійському стадіоні Афін відбудеться матч 2-го туру основного раунду Ліги конференцій, в якому «Панатінаїкос» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Панатінаїкос

Команда зараз могла б грати у Лізі Європи. Вона у кваліфікації дала бій Аяксу і, програвши спочатку вдома 0:1, взяла реванш в Амстердамі. Лише серія пенальті з унікальною тривалістю принесла успіх нідерландському гранду. Клевер перебрався в менш статусний турнір, Лігу конференцій, де на нього в серпні чекав ще один статусний противник - Ланс. Але вже тут греки, які знову мінімально програли на виїзді, 1:2, зуміли зібратися і в зустрічі-відповіді видати 2:0. Щоправда, тоді вони грали в себе в Афінах. А ось суперника за основним раундом, таке враження, зелено-білі недооцінили, обмежившись лише нічиєю у вересні з Борац Баня-Лука, хоча там відкривали рахунок уже на 11-й хвилині.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Челсі

Клуб явно давав зрозуміти, що практично зовсім різними складами намагатиметься піднятися в топ-4 в АПЛ (і це головне завдання) і просуватися в Лізі конференцій - благо, кількісно футболістів вистачає. І не дивно тому, що проблеми у синіх у єврокубку були вже у кваліфікації: після 2:0 вдома із Серветтом у Швейцарії програли, але мінімально. Примітно, що Палмера, найяскравішу молоду зірку, англійці взагалі на Лігу конференцій не заявили. Натомість проти Генка у минулому турі в основі з'явилися не лише Мудрик, Нету, Нкунку та Бадіашиль, а й Йоргенсен, Ренату Вейга, Дьюзбері-Холл, Адарабіойо та Казадеї, а на заміну - Тайрік Джордж та Гію. І нічого, обіграли далеко не найслабшу бельгійську команду 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перша поїздка підопічних Марески до Афін.

Прогноз

Букмекерські контори вірять в англійців, але там будуть, швидше за все, незіграні особливо резервісти. Греки точно не стануть навіть проти такого набору суперників лізти на рожон і зіграють прагматично - чекаємо на тотал менше 3,0 забитих голів (коефіцієнт - 1,72).

Прогноз Sport.ua
Панатінаїкос
24 жовтня 2024 -
19:45
Челсі
Тотал голів менше 3.0 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 13:09 2

Спортивний директор «Шахтаря» буде робити аналіз після 8 матчів