Атлетіко – Лілль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 23 жовтня о 22:00 за Києвом

23 жовтня на «Метрополітано» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Ліллем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Атлетіко

Команда минулого сезону виявилася нижче за Жирону і мало не дозволила Атлетіку потіснити себе з квартету найкращих у Прімері. Схоже, саме це змусило піти керівництво столичного клубу на активну та недешеву перебудову складу. У результаті Дієго Сімеоне придбав Ле Нормана, Галлахера, Серлота і Альвареса, але при цьому не тільки Жоау Фелікса позбулися, а й Морату продали. Але якогось прориву не сталося. Столичний клуб продовжує втрачати очки, і досить часто, у рамках Прімери. Але найболючіший удар Ель Чоло пережив у Лізі чемпіонів. Вигравши в 1-му турі у РБ Лейпциг 2:1, іспанці, таке враження, недооцінили потенціал Бенфіки. І в результаті в Лісабоні орли не просто обіграли гранда із сусідньої країни - все закінчилося розгромом 4:0 на користь португальців.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Лілль

Клуб минулого сезону додав і посів 4-те місце у підсумковій таблиці. Тож наступник Паулу Фонсеки, Брюно Женезьо, був змушений офіційно дебютувати на тренерській посаді у кваліфікації Лізі чемпіонів, причому проти нового клубу Жозе Моурінью - Фенербачхе. І, хай і з чималими труднощами, але вибили турецьких канарок, а потім і празьку Славію. Груповий етап для догів розпочався з візиту до Португалії, і він також виявився невдалим: Спортінг у Лісабоні виграв 2:0. Але потім була сенсація: приймаючи на своєму полі мадридський Реал, французи його обіграли. Вони реалізували пенальті у роздягальню, а потім змогли так і не пропустити від Мбаппе та компанії, зберігши 1:0.

Статистика особистих зустрічей

Доги хоч і почали останнім часом вистрілювати, але загалом залишаються рідкісним гостем у єврокубках. Це буде їхній перший візит до матрацників.

Прогноз

Букмекерські контори вірять в успіх господарів арени. Але обидва клуби прагматичні, тож про видовищність можна забути - ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,92).

Прогноз Sport.ua
Атлетіко Мадрид
23 жовтня 2024 -
22:00
Лілль
Тотал голів менше 2.5 1.92 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 20:32 7

Дивіться відеоогляд матчу 11 туру УПЛ 2024/25