Барселона – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 23 жовтня о 22:00 за Києвом

23 жовтня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» зустрінеться з «Баварією». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда минулого сезону не змогла зберегти завойовані у 2023-му році титули, та й у Лізі чемпіонів втратила перевагу перед ПСЖ, де після виїзної перемоги відкривали рахунок удома - але вилетіли. У результаті з Хаві Лапорті довелося попрощатися, щоб покликати Фліка. Гансі фактично отримав лише одного новачка, Дані Ольмо, і то заради його реєстрації довелося попрощатися з іншими футболістами, в тому числі і з Гюндоганом. Незважаючи на це, вдалося видати потужний старт у Прімері, відірвавшись від мадридського Реала. Але потім пішла хвиля травм - тер Штеген взагалі повернеться лише наступного сезону, і терміново підписували Щенсни, щоб заткнути дірку. Серія перемог змінилася 2:4 з Осасуною. А в Лізі чемпіонів ще раніше поступилися Монако - там підвів раннім вилученням Ерік Гарсія. Потім, щоправда, Левандовськи (він зараз знову багато забиває) та компанія розгромили 5:0 Янг Бойз.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Баварія

Клуб минулого сезону не взяв взагалі жодного трофею, який можна пояснити хіба що тим, що дорогий новачок, Кейн, приніс із собою вірус Тоттенхема. Реакція у Мюнхена вийшла цікавою: знову посилення шукали в Англії. Лише купували вже не мега-зірок масштабу Гаррі, а перспективних півзахисників, Олісі та Пальїнью. А новим наставником призначили несподівано Компані. Венсан почав добре, щоправда, потім розділив очки не лише з чемпіоном, Баєром, удома, а й з Айнтрахтом у Франкфурті. Ще на гірше змінилися результати у Лізі чемпіонів: після бенефісу у вигляді 9:2 із загребським Динамо Зірка Півдня цілком заслужено програла Астон Віллі, так і не розпечатавши у Бірмінгемі Еміліано Мартінеса.

Статистика особистих зустрічей

8 із 9 останніх очних матчів у Лізі чемпіонів німці вигравали, у тому числі 5 разів поспіль - у тому числі 8:2.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу господарям. Але коли на полі Кейн і Левандовськи, варто ставити на тотал більше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,95).

Прогноз Sport.ua
Барселона
23 жовтня 2024 -
22:00
Баварія
Тотал голів більше 3.5 1.95 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 жовтня 2024, 19:54 363

Кияни грали в більшості і в результаті не дозволили конкуренту скоротити розрив у турнірній таблиці

Коментарі