Брест – Баєр. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 23 жовтня о 19:45 за Києвом

23 жовтня на «Стад де Рудуру» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Брест» зустрінеться з «Баєром». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Брест

Команда стала французьким втіленням тієї тенденції, що спостерігалася минулого сезону з багатьох топ-чемпіонатів. Пірати ніколи нічого не вигравали, а на стику століть чимало часу провели у аматорському футболі. Більше того, позаминулого сезону клуб закінчив на 14-й позиції - а потім злетів на 3-тю! Зрозуміло, що ніхто не вірить, що Ерік Руа та його підопічні повторять таке досягнення, і на внутрішній арені ті показують статистику середняка, хоч і там додали після кількох поразок на старті. Але дебют у Лізі чемпіонів ніхто у французів відібрати не міг і поки що там стовідсоткова статистика. З іншого боку, і грати довелося з парою представників Австрії: перемогли 2:1 удома Штурм, а потім розгромили 4:0 у Зальцбурзі Ред Булл.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Баєр

Клуб - теж із вискочок 2023/2024. Так, мабуть, найбільш статусний із усього переліку, але все-таки для нього срібна салатниця стала першою в історії. Причому її виграли в рамках безпрограшної серії, яка торкнулася і кубка - і лише Аталанта у Лізі Європи не дала тріумфу бути абсолютним. Після літніх канікул підопічні Хабі Алонсо виграли і Суперкубок у Німеччині, але перша поразка не забарилася. Та й потім були осічки. Але не у Лізі чемпіонів, куди німці повернулися дуже впевнено. Вони розгромили 4:0 на виїзді Феєнорд. А потім у Леверкузені обіграли і Мілан - там гол Боніфасе на початку 2-го тайму так і залишився єдиним.

Статистика особистих зустрічей

Французи дебютують не лише у Лізі чемпіонів, а й загалом у єврокубках. Тож раніше вони з аспіринниками ніде не мали шансу перетнутися.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що серія перемог піратів продовжиться, та й нічия з урахуванням сили противника не світить. Тут гості з їхнім досвідом та зірковим складом повинні оформити перемогу навіть за фори -1,0 голів (коефіцієнт - 1,77).

Прогноз Sport.ua
Брест
23 жовтня 2024 -
19:45
Баєр
Фора Байєра (-1) 1.77 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 07:49 2

Даніель чекає перемоги Тайсона