Тузи проти королів: Дженніфер Тіллі зірвала банк у $300,000 на High Stakes

Зірка Голлівуду розіграла покерний трилер за участю Чамата Палихапітії

11-й епізод 13-го сезону легендарного шоу High Stakes Poker став справжнім подарунком для глядачів - за столом з'явився сам Філ Хельмут, а компанію йому склали Чамат Палихапітія, Джефф Гаусенболд, Нік Ейрболл, Дженніфер Тіллі, Самех Еламава, Стенлі Тенг та Ендрю Робл.

Хоча загальна сума грошей на столі трохи не дотягувала до рекордних $4,5 млн попереднього епізоду, майже мільйон доларів живих грошей і структура зі ставками $200/$400 та анте $500 гарантували глядачам справжнє покерне шоу.

Доля не забарилася. Усе почалося доволі спокійно - Самех Еламава відкрився до $2,000 з Q♣8♠. Дженніфер Тіллі, глянувши на кишенькових тузів A♠A♦, підняла до $6,000. Але справжня драма почалася, коли Джефф Гаусенболд знайшов у себе K♠K♦ і зробив ререйз до $20,000.

Напруга досягла піку, коли Чамат Палихапітія, який сидів на великому блайнді, також отримав кишенькових королів K♠K♣ і оголосив олл-ін на $97,500. Тіллі, не вірячи своєму щастю, миттєво відповіла. Гаусенболд, уже вклáвши значну частину свого стека, також вирішив грати до кінця.

Банк виріс до $297,600. Флоп J♦6♣3♦ не залишив шансів опонентам Тіллі, і актриса забрала один з найбільших банків епізоду.

Після роздачі Тіллі, відома своїм гострим гумором, не втрималася від жарту: «Таке можливо тільки на телебаченні. Грали б ми вдома, я б одразу попросила перевірити колоду».

Рідкісний випадок - дві пари кишенькових королів проти тузів в одній роздачі - створив момент, що, безсумнівно, увійде в історію High Stakes Poker як один з найбільш драматичних.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:39 8

Український хавбек «Динамо» порізав плече скляними дверима