«Я ніколи раніше так не злився». Гвардіола розкритикував коучів збірних

Наставник містян згадав випадок, який стався півроку тому

Головний тренер «Манчестер Сіті» Жузеп Гвардіола розкритикував менеджерів національних збірних:

«Я ніколи раніше так не злився. Ще жодного разу я не був настільки розчарований товариською грою. Ми грали в чвертьфіналі Ліги чемпіонів проти «Реала» і намагалися виграти Прем'єр-лігу , а Кайл Вокер повернувся травмований, мені це зовсім не сподобалося.

Раніше, коли я був гравцем, менеджер національної збірної дзвонив у клуби. Тепер ніхто не розмовляє. Можливо, фізіотерапевти говорять, але менеджери - ніколи. У першому чи другому сезоні з Гаретом Саутгейтом були контакти, але зараз - ні. Іноді Рональд Куман телефонує, тому що він мій друг. Я знаю, що гравці не хочуть травмуватися, і я завжди закликаю їх йти в збірну, це приємно.

Якщо це товариська гра, ви не можете повернутися травмованим, коли граєте в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, коли ви перебуваєте на останній стадії сезону з шансом виграти титули. Нам тут добре платять, нам платить клуб, а не збірні. Іноді потрібно поважати клуби».

9 березня 2024 року відбувся матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Реалом» та «Манчестер Сіті» (3:3). Основний правий захисник містян Кайл Вокер не зміг допомогти своїй команді через травму, отриману в збірній Англії.

Іван Распутін Джерело: The Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 05:05 9

Сьогодні познайомимося ближче з Мариною Луценко – дружиною польського голкіпера Барселони

Коментарі