Іван КРИВОШЕЄНКО: «Перша ліга стала набагато цікавішою»

Відомий фахівець поділився враженнями про чергові матчі Першої та Другої ліги

Жодної нічиї та 17 голів у останньому турі Першої ліги. Розгромна перемога «Маріуполя» над «Діназом» та успіх «Ревери 1908» у матчі з амбітною «Самбір-Нивою-2». У черговій інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна, експерт Іван Кривошеєнко поділився враженнями від 13-го туру Першої ліги і 11-го туру Другої ліги.

«Вболівальників завжди тішить, коли команди багато забивають. Зараз Перша ліга стала цікавішою, команди грають у комбінаційний футбол, адже багато сучасних тренерів працюють. Більшість намагається зробити так, щоб їхні гравці залишалися в формі на триваліший проміжок часу під час сезону», - переконаний Кривошеєнко.

Також експерт розповів, які фактори могли вплинути на розгромну перемогу «Маріуполя» над «Діназом». «Важливо дивитися на те, що відбувалося перед цією грою у стані «Маріуполя». Команда Краснопьорова не вийшла на гру з ФК ЮКСА через відомі причини, до останнього було під питанням, чи вийдуть гравці на цю гру. Дуже важка ситуація зараз у команді, тож сподіватимемося, що команда знайде спонсорів. Але з цієї ситуації можна взяти і плюси. Хлопці почали грати більш розкуто, зараз у них немає тих турнірних задач, які є в інших команд. Були відсутні багато лідерів, а ті, хто отримували менше ігрового часу - з'явилася можливість вийти і проявити себе. Було помітно, що Маріуполь більше хотів цієї перемоги».

Іван Кривошеєнко також поділився враженнями від останніх матчів перспективної «Ревери 1908»: «Вибудовується доволі цікавий проект. Видно, що команда хоче розвиватися, вони мають доволі специфічну вертикаль з акцентом на молодих гравців та сучасністю в підході до ігор. Завжди цікаво спостерігати за чимось новим, і цей проєкт є новинкою для всіх нас».

Огляди усіх матчів 13-го туру у Першій лізі та 11-го у Другій, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 15:08 0

Денис Антюх відмовився продовжувати контракт з клубом