Гравці NAVI назвали найкращих кіберспортсменів з шести різних країн

Топ-1 світу оцінили найкращих у Франції, Німеччині, Британії, Литві, США та Канаді

У світі кіберспорту кожен гравець має своїх фаворитів серед професіоналів із різних країн. Гравці української організації NAVI поділилися своїм баченням того, хто є найкращими у Франції, Німеччині, Великій Британії, Литві, США та Канаді.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Ці країни представлені деякими з найбільших талантів у CS, і вибори NAVI багато про що говорять. Ось кого вибрали гравці:

Міхай «IM» Іван

IM віддав перевагу ZywOo, вважаючи його кращим у Франції, а німецького стрімера onhePixel назвав найкращим представником Німеччини. У Великобританії він підтримав вибір на користь smooya, відомого снайпера, а з Литви його фаворитом став jL, з яким IM сам грає в NAVI.

Валерій «b1t» Ваховський

b1t, талановитий український стрілець, обрав лідера BIG tabseN як найкращого гравця з Німеччини, а в Канаді він виділив зіркового гравця Twistzz, який виступає за Team Liquid.

Алексі «Aleksib» Віролайнен

Капітан NAVI AleksiB погодився з вибором своїх товаришів щодо ZywOo та tabseN, але в Великобританії він обрав mezii, лідера команди Fnatic. Литовський гравець jL також здобув визнання від свого капітана.

Юстінас «jL» Лекавічус

Сам jL, литовський гравець NAVI, виділив свого співвітчизника Kvik як найкращого представника Литви, тоді як у Німеччині він надав перевагу молодому таланту Krimbo.

Ігор «w0nderful» Жданов

Молодий снайпер w0nderful підтримав вибір Krimbo в Німеччині, а також додав до списку легенду американської сцени Hiko, який відомий своєю грою у CS та VALORANT.

Загальні тенденції

Очевидно, що всі гравці NAVI вважають ZywOo найкращим гравцем з Франції, що підтверджує статус цього гравця як одного з найбільших талантів сучасності. Також усі гравці високо оцінюють smooya як кращого у Великобританії та Twistzz як провідного гравця з Канади. Цікаво бачити різноманітність думок стосовно найкращих гравців Німеччини, США та Литви.

Ці вибори свідчать не лише про смак гравців, але й про те, як вони оцінюють своїх суперників на світовій арені.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 жовтня 2024, 00:01 2

Колишній зірковий супертяж Ларрі Холмс виділив Джорджа Формана