«Це була справжня магія»: новий склад ENCE шокував усіх на турнірі в Еспоо

ENCE перевершили всі очікування, здобувши трофей, маючи лише 5 днів підготовки

Нова команда ENCE перевершила всі очікування на турнірі Elisa Masters Espoo, здобувши трофей перед фінськими вболівальниками після перемоги над HEROIC з рахунком 3-1 у фіналі.

Ця перемога була ще більш вражаючою, оскільки команда мала всього п'ять днів для підготовки з новими гравцями, Райаном «Neityu» Обрі та Каспером «xKacpersky» Габарою. Обидва гравці мали мало досвіду на рівні tier-one, проте їхня гра продемонструвала зрілість, яка перевершила всі сподівання.

Після фіналу французький гравець дав інтерв'ю HLTV, у якому обговорив несподівану перемогу в Еспоо, похвалу від Дана «apEX» Мадесклеєра, а також свої ранні дні участі у локальних турнірах.

- Отримати трофей на своєму першому міжнародному LAN турнірі. Які у вас відчуття?

- Це неймовірно. Ніхто не очікував, що ми виграємо турнір, навіть ми самі. Ми мали на меті показати хороший рівень, можливо виграти один-два матчі, але в підсумку вийшло неймовірно.

- Ви говорите, що сподівалися виграти хоча б одну гру, але виграли чотири з п'яти і перемогли всіх фаворитів - 9z, The MongolZ та HEROIC. Як це стало можливим?

- Ми перемогли лише фаворитів, тож це був неймовірний турнір. Ми всі мали один і той самий настрій, всі викладалися на 100%, у нас був імпульс завдяки фінській аудиторії, і це була справжня магія.

- Що такого особливого в цій команді, що все так добре складається?

- Ми всі сильні індивідуально. Ніхто не очікував, що ми будемо такими хорошими, але ми показали, що можемо змагатися з топ-10 командами світу. gla1ve дуже добре керує командою, даючи кожному гравцеві багато свободи для прояву себе.

- gla1ve також показав відмінну гру у фіналі.

- Так, він був дуже впевненим. Він буквально «тягнув» нас у фіналі, як гордий батько веде своїх дітей.

- Ви отримали похвалу від apEX, який сказав, що ви скоро опинитеся в топ-команді. Як це - отримати стільки уваги?

- Це додає трошки тиску, але більше дає впевненість. Я перетворюю цей тиск на позитив і впевненість, і це допомогло мені добре виступити на турнірі.

- Це був ваш перший міжнародний LAN із глядачами на трибунах. Які враження від такого досвіду?

- Я грав на локальних турнірах у Франції, але це був інший рівень. Я не відчував тиску, це моя сила - перетворювати напругу в позитив. І це допомогло нам у фіналі.

- Ви перемогли HEROIC, які були фаворитами турніру. Як це було?

- Це було неймовірно, оскільки вони були дуже сильними, але ми не боялися. Ми підійшли до гри, як до чергового плей-офф матчу, і скористалися їхньою не впевненістю.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Виступ ENCE на Elisa Masters Espoo став справжньою сенсацією, і гравці показали, що навіть за короткий час можна досягти вражаючих результатів.

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 13:56 22

Ерік тен Хаг більше не очолює «Манчестер Юнайтед»