Алієв кардинально змінив позицію щодо Мілевського. Що сказав півзахисник?

Олександр вважає, що всі навколо хочуть, щоб вони з Артемом помирились

Новачок «PROFAN» Олександр Алієв висловився про взаємовідносини з Артемом Мілевським напередодні матчу проти «IGNIS» в медіалізі.

«Я скажу, що конфлікту з Мілевським жодного не було. Те, що там у медіа - теж не красить нас нічим. Я дивлюся, що... Напевно, щось ми зробили для українського футболу, якщо всі навколо переживають і хочуть, щоб ми помирилися.

Можливо, і цей матч зробили для того, щоб справді ми помирилися. Ми - дорослі люди, ми самі все вирішимо, що, як. Принципу у мене ніякого проти нього немає. Ми грали дуже довго і в збірній, і в Динамо на футбольному полі - який у нас має бути принцип?

Нам нема кому щось доводити. Що треба, ми доводили тоді, коли були професіональними футболістами. Вийде на футбольне поле - ну, якийсь буде... Грали на тренуваннях один проти одного - звичайно, потравити потім можемо, зараз це медіа-ліга», - заявив Алієв на прес-конференції.

Варто зазначити, раніше Мілевський образився на Алієва, через те, що півзахисник виніс в ЗМІ проблеми Артема з алкоголем. Після цього одвічні друзі припинили спілкування.

Нагадаємо, матч «PROFAN» - «IGNIS» відбудеться у середу, 23 жовтня, у Києві на стадіоні імені Баннікова. Початок о 12:15.

Раніше Алієв розповів, чому вирішив прийти в медіафутбол.

Олег Вахоцький Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 05:05 1

Сьогодні познайомимося ближче з Мариною Луценко – дружиною польського голкіпера Барселони