ФОТО. Піке розповів всю правду про розлучення з Шакірою

Екс-захисник Барселони і збірної Іспанії перервав мовчання

Жерар Піке вперше висловився після скандального розлучення з Шакірою - екс-дружиною колишнього футболіста.

Раніше була інформації, що екс-футболіст «Барселони» зраджував дружину і через це зіркова співачка вирішила завершити стосунки з Жераром.

В інтерв'ю CNN Піке нарешті розповів, що тоді відбувалося і як він переживав той непростий період, коли пара проходила і судовий розгляд щодо опіки над дітьми - Сашою та Міланом.

«Я завжди був дуже спокійним. Я знаю світ, у якому ми живемо. Я знаю, що кожен любить висловлювати свою думку. ЗМІ контролюють інформацію і, загалом, кожен говорить те, що хоче продати», - сказав Піке.

Більше яскравих фото із життя спортсменів у Telegram LIFESTYLE на Sport.ua

Крім того, він дав зрозуміти, що не всі розказані історії про їх розлучення відображають реальність: «ЗМІ розповіли неправдиву історію, все було не так. Я не можу це контролювати. Я завжди вважав, що найкраще - бути оточеним моєю сім'єю, моїми друзями, людьми, які дійсно знають мене, вони знають, який я і що я роблю, і це дає мені великий спокій».

Нарешті, Піке поділився роздумами про своє теперішнє життя: «Я щасливий, я чудово проводжу час і почуваюся привілейованим. Життя, яке я мав, можливість грати за клуб мого життя понад 20 років, чудові діти, неймовірна сім'я, друзі на все життя... Я планую насолоджуватися життям і далі», - підсумував екс-футболіст.

Артем Діхтяренко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 16:34 0

Футболіст дав відповідь

Коментарі