Жирона – Слован Братислава. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 22 жовтня о 22:00 за Києвом

22 жовтня на «Монтіліві» пройде матч 3-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Жирона» зустрінеться зі «Слованом» (Братислава). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Жирона

Команда була однією з сенсацій, на які був такий багатий минулий футбольний сезон. Рік тому вона одноосібно лідирувала в Прімері. У підсумку очікувано вискочки просіли, але пропустили вище лише мадридський Реал з Барселоною, але фінішували третіми, залишивши за спиною, зокрема, і Атлетіко. Але нинішній спад жиронців очікувався. Так, Мічел Санчес та його тренерський штаб залишилися, але при цьому влітку провели розпродаж лідерів на чолі з Довбиком, Пічічі Ла Ліги 2023/2024. Новачків багато, але вони поки що не так вражають, як зірки, що пішли. У результаті відбувся відкат у середину таблиці Прімери - перемагати там виходить приблизно в третині поєдинків. А дебют у Лізі чемпіонів було змазано: ляп Гассаніги на останніх секундах вилився у поразку ПСЖ 0:1. Ну а потім була відверта невдача у вигляді домашніх 2:3 з Феєнордом.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Слован (Братислава)

Клуб, безумовно, домінує на внутрішній арені. Владімір Вайсс зараз зібрав досвідчений склад, який приніс навесні вже 6-й титул поспіль у рідній Словаччині. Цього разу вдалося в кваліфікації пройти послідовно Стругу, Целє, АПОЕЛ, а у вирішальному раунді забили на гол більше, ніж Мідтьюлланд (1:1 у Данії, 3:2 удома, де до 82-ї хвилини програвали). Це дозволило небесно-блакитним пробитися до основного раунду головного єврокубка. Але там словаки очікувано поводяться, як аутсайдер, програючи всім поспіль. Причому як: навіть Селтік вдома розгромив гостей 5:1, а Манчестер Сіті обмежився на виїзді чотирма голами.

Статистика особистих зустрічей

Іспанці проводять взагалі перший сезон у єврокубках. Тож вони практично з усіма суперниками грають уперше.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на боротьбу від цієї пари. Жиронці просто зобов'язані виграти вдома у такого суперника, причому не мінімально - чекаємо на їхню перемогу з форою -2,0 голів (коефіцієнт - 1,85).

Прогноз Sport.ua
Жирона
22 жовтня 2024 -
22:00
Слован Братислава
Фора Жирони (-2) 1.85 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 16:21 11

Не буде нікого з представників Реала

Коментарі