Гучний провал WSOP Online: елітний турнір скасовано в останній момент

Навіть сателіти не врятували ситуацію – лише четверо сміливців наважилися грати

У світі онлайн-покеру сталася несподіванка - престижна серія WSOP.com зіткнулася з серйозним конфузом. На фоні тріумфальних перемог письменниці Марії Коннікової та покерного професіонала Ділана Лінда організатори змушені були скасувати один із найочікуваніших турнірів серії - хайролер із бай-іном $5,300.

Причина шокує - за віртуальними столами зібралися лише четверо сміливців, готових ризикнути значною сумою. Для запуску турніру потрібно було мінімум вісім учасників. Один із тих, хто не зміг зіграти, Майк «mkstr» Сетера з Мічигану, розповів PokerNews про ймовірну причину провалу - сателіти до турніру просто не встигли завершитися до старту основної події.

Покерне співтовариство одразу почало активно обговорювати ситуацію - чи не завищили організатори планку? Адже фестиваль, що включає 33 турніри до 12 листопада, переважно оперує скромнішими бай-інами від $250 до $1,000. Турнір за $5,300 мав стати «перлиною» серії, але перетворився на її слабку ланку.

Ситуація особливо пікантна на тлі нещодавньої експансії WSOP.com у Мічиган, де платформа успішно об'єднала пул гравців із Невадою та Нью-Джерсі.

Поки WSOP переживає невдачу з хайролер-турніром, на горизонті з'явилася надія - Пенсільванія готується приєднатися до великої покерної родини. Наразі гравці цього штату залишаються в ізоляції, але губернатор Джош Шапіро вже дав зелене світло на інтеграцію в Міждержавну угоду про онлайн-геймінг (MSIGA).

До альянсу також входять Західна Вірджинія та Делавер, хоча вони поки що не запустили онлайн-покер. Прихід 13-мільйонної Пенсільванії може стати тим самим «джокером у колоді», який змінить розклад сил в онлайн-покері США.

Олексій Тіньков Джерело: CardPlayer
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 жовтня 2024, 18:28 16

Українець провів топ-матч єврокубка