Чемпіонат Угорщини. Фаворов допоміг Академії Пушкаша здобути перемогу

Крім Артема, у сусідній країни виступають ще 5 українців

У 10-му турі чемпіонату Угорщини у 6 матчах взяли участь 6 українців.

Команда 30-річного півзахисника Артема Фаворова, «Академія Пушкаша», грала в гостях у «Кечкемета», за який виступають Михайло Месхі та Михайло Ряшко. Фаворов провів на полі всі 90 хвилин, а його клуб здобув переконливу перемогу - 3:0. Щодо українських легіонерів «Кечкемета», то Ряшко вийшов на поле на 68-й хвилині, а Месхі залишився на лаві запасних.

За угорський клуб «ДВТК» виступає вихованець Мукачівської академії футболу, голкіпер Артем Одінцов. Його команда грала проти МТК Будапешт. Одінцов пропустив від столичного клубу 2 голи, а його партнери у цій грі не відзначилися - 0:2.

«Ньіредьхаза» Юрія Томи поступилася на виїзді «Уйпешту». Український півзахисник провів на полі 75 хвилин. До речі, Юрій Тома досі не може грати на території України через дискваліфікацію, яку отримав внаслідок участі в чемпіонаті світу серед невизнаних держав у 2018 році. Тоді Тома у складі збірної Закарпаття став чемпіоном.

Олександр Сафронов виступає за угорський «Залаегерсег». Його команда грала вдома проти «Дьора», але Сафронов на поле не виходив.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 жовтня 2024, 00:59 0

Олександр згадав розмову з Бернарду Сілвою