Колишній тренер Львова прокоментував можливість стати наступником Петракова

Тренер «Пюніка» пояснив, при якій умові це може статися

Як уже повідомляв Sport.ua, серед кандидатів на посаду керманича вірменської національної команди розглядається добре відомий українським уболівальникам як гравець, а потім і тренер Єгіше Мелікян. У другій половині минулого десятиліття та на початку нинішнього 45-річний фахівець був головним тренером кам'янської «Сталі» та ФК «Львів», а впродовж останніх майже чотирьох років очолює єреванський «Пюнік».

- Чи правда, що ви є одним із кандидатів на роль керманича збірної Вірменії? - запитав кореспондент Sport.ua.

- Це дуже тонке питання. Не хотілося б коментувати, але все ж таки скажу пару слів. Вже кілька років між ФК «Пюнік» та Федерацією футболу Вірменії має місце конфлікт. З самого початку я підтримую президента клубу, в якому працюю. Я за нього борюся - і на футбольному полі, і поза ним. Думаю, що цей факт завадить мені очолити збірну Вірменії. У нашій Федерації працюють дуже амбітні люди і для них важливий не так результат, як особистий імідж. Впевнений, вони розуміють, що я справді можу допомогти національній збірній, але не підуть на це через названі причини.

- А якщо припустити, що футбольна громадськість - зокрема, вірменські вболівальники та незалежні ЗМІ, висловлять спільну думку бачити на посаді керманича збірної саме вас, то цей крок із вашого боку можливий?

- Якщо громадськість справді цього хотітиме і дасть про це знати, то лише тоді готовий робити відповідні кроки. Для мене дуже важлива думка вболівальників та думка президента клубу. Адже конфлікт дуже серйозний.

- І що це за конфлікт?

- Мені не хотілося б про це говорити. Скажу лише те, що він настільки серйозний, що на 99 відсотків «Пюнік» готовий знятися з чемпіонату.

Раніше стало відомо, скільки заробляв Петраков на посту головного тренера збірної Вірменії.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 жовтня 2024, 21:53 4

Коуч «Шахтаря» дав прес-конференцію перед грою Ліги чемпіонів