Даніель СОСА: «Я повністю віддавався на полі, щоб принести результат»

Нападник «Кривбаса» прокоментував перемогу над «Зорею»

Нападник «Кривбаса» Даніель Соса прокоментував перемогу над луганською «Зорею» (1:0) у матчі 10-го туру УПЛ.

- Даніелю, вітаємо з голом і перемогою! Можна сказати, що цим мʼячем ти відзначив своє повернення до «Кривбаса» зі збірної?

- Дякую за привітання. Так, я тільки повернувся з розташування своєї збірної. Сьогодні був важливий матч для «Кривбаса». Я повністю віддавався на полі, щоб принести результат і я дуже щасливий забити гол. Так, я міг робити і дубль, але трохи не пощастило. Втім вийшло, що і одного точного удару вистачило. Як виявилося, це дуже важливий мʼяч для нашої команди, який приніс довгоочікувану перемогу.

- Ти сьогодні, певно, міг зробити і покер, але забив тільки одного разу. Не пощастило в завершенні?

- У нас є проблема з реалізацією, ми створюємо дуже багато моментів, проте забиваємо не так часто, як нам хотілося б. Потрібно ще більше працювати на тренуваннях, щоб забивати частіше. Зараз ми повертаємось додому з перемогою, нам необхідно виправляти ситуацію з реалізацією, тож будемо плідно тренуватися і вже в наступних матчах краще розпоряджатися власними моментами.

- Наскільки це важлива перемога для «Кривбаса»?

- Психологічно це дуже важливий успіх для нашої команди, - ми програли двічі поспіль, хоча показували непоганий футбол. Тож зараз у нас є хороший емоційний поштовх, щоб покращувати результати, адже «Кривбас» - це хороша команда і вона заслуговує бути серед лідерів у чемпіонаті. Для цього необхідно старанно працювати кожного дня.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 жовтня 2024, 13:44 0

CfcSheikh вважає, що «Челсі» не вистачало українця в грі проти «Ліверпуля»