Falcons – 3DMAX. Груповий етап. Thunderpick. Дивитись онлайн. LIVE

Дивіться початок матчу 21 жовтня о 12:30 за київським часом

Сьогодні, 21 жовтня 2024 року, головною подією турніру Thunderpick World Championship 2024 стане матч між Falcons та 3DMAX. Особливу увагу привертає участь у цьому поєдинку легендарного українського снайпера Олександра «s1mple» Костилєва, який тимчасово виступає за Falcons на правах оренди.

Ця гра стане першою офіційною для s1mple після майже року перебування в іннактиві. Його повернення на професійну сцену є важливою подією не лише для фанатів гравця, але й для всієї спільноти Counter-Strike. Чи зможе s1mple показати свою найкращу форму та допомогти Falcons перемогти в цьому важливому матчі - головна інтрига дня.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Окрім цього, не менш захоплюючим буде й друге протистояння дня - між командами Virtus.pro та OG, яке розпочнеться о 15:30 за київським часом. Цей матч також обіцяє бути напруженим, адже обидві команди входять до числа фаворитів групи і мають чимало досвіду на світовій арені. Гравці обох колективів знаходяться в чудовій формі, тому глядачів очікує запекла боротьба за перемогу та важливі очки в рамках групового етапу.

Falcons - 3DMAX. Груповий етап. Thunderpick. Дивитись онлайн. LIVE

Україномовна трансляція доступна за цим посиланням на Twitch

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 18 жовтня 2024, 19:54 0

Українці перемогли JANO з рахунком 2:0 та продовжать боротьбу за трофей турніру