Арне СЛОТ: «Нам довелося битися з усіх сил»

Керманич «Ліверпуля» оцінив гру проти «Челсі»

Головний тренер «Ліверпуля» Арне Слот поділився враженнями від перемоги над лондонським «Челсі» в рамках 8-го туру АПЛ (2:1).

Багато інших матчів теж були складними, але цей, можливо, вийшов найскладнішим через те, скільки у них хороших футболістів і яка у них структура. Нам довелося битися з усіх сил, щоб довести гру до перемоги.

Ми дуже надійно оборонялися всією командою. Прекрасна працездатність. Гра ускладнилася через те, що, по-моєму, було ухвалено певні рішення не на нашу користь, особливо непризначення пенальті наприкінці першого тайму. Повести 2:0 до перерви - це була б зовсім інша справа. Потім ми пропустили, але знову проявили себе і забили другий гол.

Що кращий твій суперник, то більше потрібно битися. В АПЛ дуже багато хороших команд, тож якщо ти хочеш перемагати, то маєш боротися і сподіватися на те, що індивідуальні якості гравців зіграють визначальну роль.

Ми показали себе - це головне», - відповів Слот.

Раніше Джеймі Каррагер озвучив причину поразки лондонського клубу в матчі 8-го туру АПЛ.

Тріумф над пенсіонерами підняв «Ліверпуль» на першу сходинку в лізі. В активі клубу 21 бал за десять зіграних турів.

Далі на мерсисайдців очікує виїзний поєдинок проти німецького «Лейпцига» в Лізі чемпіонів. Матч відбудеться в середу, 23-го жовтня.

Андрій Вітренко Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 жовтня 2024, 11:36 0

Журналіст вважає, що донецький клуб має невелику перевагу