ФОТО. Новий секс-скандал в АПЛ – власник клубу чіплявся до футболістки

І знову сексуальні домагання у футболі

Колишня капітан «Фулгема» Ронні Гіббонс звинуватив екс-власника клубу Мохаммеда Аль-Файєда в сексуальному насильстві.

Раніше стало відомо, що єгипетський мільярдер, який помер 2023 року, звинувачується в сексуальних домаганнях до молодих дівчат, зокрема й до 15-річної. Наразі з його адвокатами зв'язалися 37 осіб.

«Говорячи свою правду і розповідаючи нарешті свою історію, я сподіваюся, що це допоможе мені зцілитися і позбутися сорому, збентеження і болю, які я носила в собі довгі роки», - сказала Гіббонс в інтерв'ю The Athletic.

«Він [Аль-Файєд] притягнув мене до себе і спробував поцілувати в губи.

«Він тримав мої руки, притиснувши їх до боків, щоб я не могла його відштовхнути. Це була позиція контролю, ніби він хотів домінувати наді мною».

«Я подумала: «Що мені робити?». У той момент я відчувала величезну відповідальність, адже ми щойно стали професійною командою».

«Можливо, він навіть висунув язик у мій бік або щось у цьому роді. Я просто пам'ятаю, що мені було фізично погано, дуже погано, коли я йшла звідти», - пояснила Ронні.

Більше яскравих фото із життя спортсменів у Telegram LIFESTYLE на Sport.ua

Під час наступної зустрічі Аль-Файєд знову спробував застосувати до неї насильство.

«Цього разу він лапав мене», - з болем згадує дівчина. «Коли він прощався, він схопив мене, спробував обійняти і поцілувати.

Він сказав: «Ти ж не боїшся, правда? Ти не повинна боятися, я нічого такого не зроблю, ти дуже цінна, ти особлива дівчинка».

У «Фулгемі» знали, що Аль-Файєд «небайдужий до молодих білявок», і не дозволяли футболісткам залишатися з ним наодинці. Лондонський клуб підтримав Ронні Гіббонс у справі проти екс-власника.

Артем Діхтяренко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 жовтня 2024, 13:25 20

З 21 по 27 жовтня телеканал покаже 14 футбольних матчів у цифровому етері Т2 і кабельних мереж