MEGOGO безкоштовно покаже 2 матчі ЛЧ. Повна програма телеканалу

З 21 по 27 жовтня телеканал покаже 14 футбольних матчів у цифровому етері Т2 і кабельних мереж

Телетранслятор MEGOGO покаже 2 матчі 3-го туру Ліги чемпіонів безкоштовно.

Зокрема, у вівторок, 22 жовтня, «MEGOGO СПОРТ» транслюватиме матч Ліги чемпіонів Астон Вілла - Болонья, а також Юнацької ліги УЄФА Реал Мадрид - Боруссія Дортмунд.

У середу, 23 жовтня, телеканал покаже поєдинок Ліги Європи Брага - Буде-Глімт та Ліги чемпіонів РБ Зальцбург - Динамо Загреб.

В четвер, 24 жовтня, глядачі зможуть переглянути у прямому етері матчі Ліги конференцій та Ліги Європи Вікінгур - Серкль Брюгге, Карабах - Аякс та Атлетик - Славія Прага.

П'ятниця, 25 жовтня, потішить протистоянням італійської Серії А Удінезе - Кальярі та португальської Прімейри Санта-Клара - Жил Вісенте.

На вихідних, 26-27 жовтня, на вболівальників чекають матчі чемпіонатів Франції, Італії та Іспанії. У суботу на поле вийдуть Анже та Сент-Етьєн, Аталанта зіграє проти Верони. У неділю відбудеться дербі Лазурового узбережжя Ніцца - Монако, а в Ла Лізі Реал Сосьєдад зустрінеться з Осасуною.

Додамо, телеканал «MEGOGO СПОРТ» вже доступний в усіх областях України у цифровій етерній мережі Т2, а також в кабельних мережах та на OTT-платформі MEGOGO.

Розклад матчів:

Понеділок, 21 жовтня

Вівторок, 22 жовтня

Середа, 23 жовтня

Четвер, 24 жовтня

П'ятниця, 25 жовтня

Субота, 26 жовтня

Неділя, 27 жовтня

Як налаштувати канал «Megogo Спорт»:

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 жовтня 2024, 22:39 0

Матей Родін став героєм Ракува у матчі проти Погоні, Кочергін відіграв усі 90 хвилин

Коментарі