Вулверхемптон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 20 жовтня о 16:00 за Києвом

20 жовтня на «Молінью» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон Вондерерс» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Вулверхемптон Вондерерс

Команда була приблизно в такій ситуації, що й зараз, два роки тому. Тоді, восени 2022-го, прийшов Лопетегі - і встиг впевнено вивести підопічних із зони вильоту. Але, спостерігаючи все літо минулого року за розпродажем лідерів, вирішив не вплутуватися повторно в таке. Тоді виклик прийняв Гарі О'Ніл - і гідно впорався з ним, утримавши вовків серед середняків. Але зараз у нього відверто мало що виходить. Наразі саме цей самобутній клуб замикає турнірну таблицю, набравши лише одне очко. Тільки з Ноттінгем Форест, ще наприкінці літа, вдалося взяти нічию, програвши решту поєдинків. Лише у Саутгемптона так само все погано, і після кожної нової осічки крісло під молодим менеджером розгойдується все активніше.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Манчестер Сіті

Клуб минулого сезону хотів повторити требл. Суто за кількістю титулів це вийшло: англійці виграли Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу. Але фактично від провалу їх врятувало те, що вдалося перемогти у чемпіонських перегонах з Арсеналом в АПЛ. Зараз не простіше, тим більше, що Гвардіола та його роботодавці якось мляво працювали на трансферному ринку, точніше, багато і досить успішно продаючи, обмежилися придбанням Савіо з представника своєї мережі, та повернули Гюндогана. І це вже починає позначатися, особливо після того, як через травми надовго вилетіли Бобб з Родрі - втрата останнього особливо критична. Поразок наразі немає (хоча з Арсеналом врятувалися буквально за секунди від фінального свистка), але нічиїх багато, у тому числі й у Лізі чемпіонів. Втім, Пеп часто опинявся у статусі наздоганяючого, що не заважало підсумковому успіху.

Статистика особистих зустрічей

Саме тут рік тому вовки виграли. Але в інших 7 крайніх очних поєдинках вони постійно поступалися.

Прогноз

Букмекерські контори не залишають шансів гостям. Занадто велика різниця в класі - чекаємо на перемогу гостей з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Вулверхемптон
20 жовтня 2024 -
16:00
Манчестер Сіті
Фора Манчестер Сіті (-1.5) 1.82 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 жовтня 2024, 07:54 26

Судаковим зацікавився іменитий клуб із Лондона