Надаль озвучив головну мету в Саудівській Аравії, похваливши Алькараса

Легендарний іспанець хоче підготуватися до матчів Кубка Девіса

Іспанський тенісист Карлос Алькарас у двох сетах здолав легендарного співвітчизника Рафаеля Надаля в матчі виставкового турніру Six Kings Slam в Саудівській Аравії.

Рафа підбив підсумки поєдинку, озвучивши сильні сторони іспанця, які він побачив ще під час першої зустрічі з Карлосом:

«Мені було дуже приємно грати у цьому півфіналі з Карлосом. Він грав надто добре. Протягом останніх кількох років він демонструє фантастичний теніс. Я намагався щось зробити, але цього не вистачило, бо він просто звір. Мені давно казали, що підростає дуже хороший. І коли ми вперше тренувалися в Австралії, я зрозумів, що він має те, чого немає в інших.

Зараз я не відчуваю тиску, а намагаюся просто насолоджуватись моментом. Я знав, що гратиму проти тенісистів, які у значно кращій формі, ніж я, бо вони виступають на професійних турнірах та виграють їх. Майбутній матч проти Новака навіює мені відчуття ностальгії. Ми зустрічалися так часто на корті. Цікаво буде зіграти один проти одного ще раз.

Щодо мого виступу у Фіналі Кубка Девіса, я впевнений, що буду готовий емоційно. Фізично, щодо тенісного рівня... Подивимося, попереду ще місяць підготовки. П'ятниця на турнірі тут, у Саудівській Аравії, - це ще один день, щоб продовжувати тренуватися та вдосконалюватись для Кубка Девіса. Я хочу бути готовим та допомогти команді всім, чим зможу», - заявив Надаль.

Нагадаємо, Надаль зіграє проти Джоковича у матчі за третє місце Six Kings Slam.

Раніше повідомлялось, що Рафаель офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри, але продовжує грати виставкові матчі.

Олег Вахоцький Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 22:05 19

Конопля відправив м'яч у свої ворота, але під час атаки Дієго Каріока сфолив на Педро Енріке