Зворушливе прощання. Екс-хавбек збірної Франції вирішив завершити кар'єру

Півзахисник Максим Гоналон вирішив повісити бутси на цвях

Колишній хавбек збірної Франції Максим Гоналон повідомив у Instagram, що ухвалив рішення завершити кар'єру. 35-річний вихованець Ліона грав також за клуби Рома, Севілья, Гранада, Клермон.

Гоналон написав у соцмережі: «Після багатьох років, проведених на полі, з величезним хвилюванням оголошую, що завершую кар'єру.

Ця подорож, яка я була мрією, стала реальністю, дозволило мені здобути унікальний досвід, познайомитися з винятковими людьми та розділити сильні захоплення. З самого початку кожен матч, кожне тренування були можливістю вирости та перевершити себе.

Все почалося з Ліона, від перших моїх кроків на тренувальній базі до найбільших стадіонів. Це мене так багато чого навчив іо так багато мені дало. Для мене це більше, ніж просто клуб, тут я виріс, це був мій дім, я з величезною гордістю став капітаном. Ніколи не забуду ці роки, витрачені на захист кольорів клубу, це залишиться назавжди в моєму серці.

Особливе слово для збірної Франції. Носити синю футболку та мати честь представляти свою країну - завжди було дитячою мрією. Досягнення цієї мети - привілей, якого я ніколи не забуду. Дякую всім, хто довірив мені носити цей дорогоцінний свитер.

Була радість від інших пригод. Я мав честь грати у знаковому клубі Рома, де я навчився вирішувати найскладніші завдання. У Севільї я відчув пристрасть міста, де футбол є справжнім інститутом. У Гранаді теплота вболівальників, енергія стадіону справили на мене глибоке враження, і ми досягли чудових результатів. Зрештою, Клермон, цей клуб великого масштабу дозволив мені завершити свою подорож у сімейній та автентичній обстановці.

Дякую всім вам, моїм товаришам по команді, тренерам, персоналу та всім уболівальникам за цю незабутню подорож. Моя сім'я, мої друзі, мої агенти: без вас усе це було б неможливо, дякую за вашу непохитну підтримку та любов. Я завершую цей етап із почуттям, що віддав усе. Футбол завжди буде частиною мене, і навіть якщо я піду з поля, я назавжди залишусь прихильником цього виду спорту».

Публикация от Maxime Gonalons (@maximegonalons)

Микола Степанов Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 19:52 109

Долю зустрічі вирішив автогол