Сельта – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 19 жовтня о 22:00 за Києвом

19 жовтня на «Балаїдос» пройде матч 10-го туру Прімери, в якому «Сельта» зустрінеться з «Реал» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Сельта

Команда намагається реалізувати амбіції, конвертувавши їх у конкретні результати. Але в результаті все виливалося в часті зміни наставників при хронічній боротьбі за виживання в Прімері - поки що успішній. Все мало змінитися рік тому, коли до Віго прибув Рафа Бенітес. Але в результаті досвідчений наставник ще раз підтвердив статус збитого льотчика, протримавшись приблизно пів року - а міг бути звільнений набагато раніше. Благо, наступник, маловідомий Клаудіо Хіральдес, стабілізував ситуацію - під його керівництвом команда піднялася на безпечне 13-те місце. Нову темпораду починали з пари перемог, але потім результати погіршилися: наступні 6 матчів принесли 4 поразки та 4 очки. Тим дивніше, що перед паузою на ігри збірних вийшло при вилученні і Аспаса, і Моріба, вдев'ятьох утримати перемогу над Лас-Пальмасом, причому на виїзді.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Реал (Мадрид)

Клуб підтверджує не найприємнішу тенденцію поки що: Анчелотті чергує після повернення до столиці Іспанії вдалі, сильні сезони зі спадами. Тріумфально почавши, Карло із вершковими, по суті, практично провалив темпораду 2022/2023, обмежившись лише кубком Іспанії. Потім галактикос, навпаки, тільки в Копі дель Рей і не досягли успіху, компенсувавши це з лишком Суперкубком, Прімерою та Лігою чемпіонів - скрізь навесні взяли титули. Але, розпочавши новий сезон з нового успіху, обігравши Аталанту в Суперкубку УЄФА, королівський клуб почав втрачати очки у перших виїзних матчах. І не лише на внутрішній арені - також, тяжко обігравши Штутгарт у Лізі чемпіонів, гранд програв Ліллю. Ще й капітан Карвахаль отримав тяжку травму.

Статистика особистих зустрічей

За останні 10 років галісійці виграли лише одного разу, та й то в рамках кубка. Усі 8 крайніх матчів закінчувалися лише перемогами вершкових.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у успіх господарів поля навіть у вигляді нічиєї. Реал вже і так відпустив Барселону у відрив і не може дати нову осічку - чекаємо на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,7).

Прогноз Sport.ua
Сельта
19 жовтня 2024 -
22:00
Реал Мадрид
Перемога Реала 1.73 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 жовтня 2024, 01:00 3

Сьогодні в нашій рубриці – приголомшлива дівчина, яка підтримує хлопця і в перемогах, і в поразках