Борнмут – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 19 жовтня о 19:30 за Києвом

19 жовтня на «Віталіті» пройде матч 8-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Борнмут

Команда колись запам'яталася самобутнім стилем, що прищеплювався їй роками Едді Хау. Але потім все ж таки був виліт у Чемпіоншип, з якого вибралися лише 2022-го року. Новачок зміг зібрати достатньо очок, щоб не вилетіти, але автора успіху О'Ніла все одно торік замінили на Іраолу. За зрозумілих проблем на старті роботи Андоні в Англії, він минулого сезону виправдав довіру. А Соланке розкрився так, що Тоттенхем за нього у міжсезоння виклав понад 60 мільйонів. Тепер треба було перебудовувати гру, благо, виручені кошти забезпечили досить широку трансферну кампанію, від Ремсдейла до Еванілсона. У результаті поки що вдається брати очки досить стабільно і навіть перемагати, щоби йти над зоною вильоту.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Арсенал

Клуб продовжує свою запеклу роботу в гонці за Манчестер Сіті. Вперше нове протистояння між Гвардіолою та Артетою, другом і колишнім асистентом Пепа, намітилося позаминулого сезону, навесні 2024-го воно продовжилося до останнього туру - і принесло нову перемогу містянам. Але цієї осені Холанд і компанія ледве у більшості не програли переслідувачу. До речі, це друга нічия, що була оформлена у меншості. Окрім цього був лише скромний старт у Лізі чемпіонів, з 0:0 проти Аталанти, але і там потім вдалося продовжити перемогою. Ці успіхи вражають ще й тому, що у вересні не міг грати капітан Едегор. У новому місяці у збірних зазнали пошкоджень ще й Хаверц із Сака. І тепер потрібно іспанцеві придумати, хто замінить одразу двох гравців групи атаки - можливо, ось він, шанс для Стерлінга, що ще й зіграє проти давніх товаришів.

Статистика особистих зустрічей

На даний момент, з урахуванням кубка, каноніри виграли вже чотири офіційні очні поєдинки поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що вишні поставлять підніжку лондонському гранду. Той виглядає і справді солідно - ставимо на гостей (коефіцієнт - 1,65).

Прогноз Sport.ua
Борнмут
19 жовтня 2024 -
19:30
Арсенал
Перемога Арсенала 1.65 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 жовтня 2024, 07:10 0

Зірковий боксер відзначив українця