ВІДЕО. Бекхем розповів, що його шокувало в Мессі найбільше

Співвласник Інтер Маямі поділився історією, яка переверне ваше враження про аргентинця

Співвласник «Інтер Маямі» Девід Бекхем розповів про одну рутинну особливість Ліонеля Мессі, яка дозволяє йому залишатися в топі так багато років.

В останньому епізоді Youtube-каналу «Rio Ferdinand Presents» англієць розповів, що його шокувало в аргентинцеві найбільше:

«Я чув, як люди розповідають про те, як працює Кріштіану Роналду, який він гравець, які елементи він використовує, щоб досягти своїх цілей і залишатися на вершині протягом багатьох років, але з Лео, на мою думку, все саме так».

Більше яскравих фото із життя спортсменів у Telegram LIFESTYLE на Sport.ua

«Поясню: він прийшов на перше тренування «Інтер Маямі» о 6:50 ранку. Там нікого не було. Тренування було на 10:00. Він робить усе, що ви очікуєте від молодого гравця. Я бачу, як він продовжує робити це зараз, незважаючи на все, що він виграв за свою кар'єру».

Бекхем розповів про Мессі, як про справжнього переможця, зазначивши, що, незважаючи на численні нагороди, він, як і раніше, жадає титулів.

«Він усе ще засмучується, коли щось іде не так, як треба, і коли він програє матч або не може грати через травму, він усе ще там, щодня і в кожній грі. За цим неймовірно спостерігати», - підсумував Бекхем.

Артем Діхтяренко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 16:21 2

Тренер мадридського Реала розповів про стан лідера команди