Жирона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 19 жовтня о 19:30 за Києвом

19 жовтня на «Монтіліві» пройде матч 10-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Реал Сосьєдадом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Жирона

Команда очікувано просідає цього сезону. Все-таки в минулому був явний стрибок вище голови, із сенсаційним третім місцем у Прімері. Таким чином, календар ускладнився виступами у Лізі чемпіонів - при тому, що до цього там не грали взагалі. Поки що там у іспанців не виходить. З ПСЖ взагалі не пощастило, єдиний гол був забитий у додані хвилини після грубого ляпу Гассаніги. Ну а потім вдома поступилися 2:3 досвідченішому Феєнорду. При цьому на внутрішній арені тільки за рахунок перемоги в крайньому турі над Атлетіком на своєму полі підопічні Мічела Санчеса змогли досягти рівності - тепер порівну, по 3 виграні, програні зустрічі та нічиї. Та й співвідношення голів практично одне: 11 забитих (з них 3 - на рахунку нев'янучого Стуані) при 12 пропущених.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Реал Сосьєдад

Клуб був у ситуації жиронців рік тому, хоча боротьбу за підйом у квартет лідерів він вів довше. Досягнувши бажаного, чуррі-урдін непогано проявили себе в Лізі чемпіонів, вийшовши там у плей-оф. Але при цьому відкотилися на 6 позицію в Прімері. Наразі підопічні Іманоля Альгуасіля грають лише в рамках Ліги Європи, причому погано: лише нічия з Ніццею та домашня поразка від Андерлехта. Та й у чемпіонаті країни був страшний старт, з чотирма поразками і чотирма очками в Прімері. Та й потім клуб із Сан-Себастьяна додав, але лише умовно: виграли лише у Валенсії, хай і 3:0, але з Атлетіко і навіть із Вальядолідом оформили лише нічиї.

Статистика особистих зустрічей

За 6 останніх очних поєдинках 5 разів клуби грали в результаті внічию, в тому числі ось уже тричі поспіль. І лише 2 роки тому, у жовтні 2022-го, чуррі-урдін оформили перемогу 5:3.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на досить рівну боротьбу між цими командами. Без голів тут не обійдеться - рекомендуємо ставити на те, що тут буде тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,7).

Прогноз Sport.ua
Жирона
19 жовтня 2024 -
19:30
Реал Сосьєдад
Тотал голів більше 2.0 1.78 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 жовтня 2024, 08:47 3

Тайсон виділив ексчемпіона WBC Деонтея Вайлдера