Юрій ІВАНИШИН: «Рахунок закономірний. Не можна припускатись таких помилок»

Головний тренер «Урагана» – про матч проти «Енергії»

Головний тренер івано-франківського «Урагана» Юрій Іванишин поділився з клубною пресслужбою іванофранківців думками щодо матчу другого туру української футзальної Екстраліги 2024/25 проти львівської «Енергії».

- Дякуємо богу, дякуємо ЗСУ, що маємо можливість дарувати позитивні емоції для наших вболівальників, як львівської команди, так і івано-франківської. На мою думку, дербі вдалося, західноукраїнське дербі, де була боротьба на кожному клаптику паркету - так воно і повинно бути. Всі між собою друзі, проте сьогодні дійсно був гарний бій двох рівних суперників. Вважаю, що рахунок закономірний. Він міг би бути значно більший, проте вдало діяли воротарі. Хочу подякувати нашій команді за самовіддачу, за віру до кінця. Ми вірили до кінця, що можемо зрівняти, так воно і сталось. Проте ми дуже багато зробили невимушених помилок, які не можна робити, особливо у таких матчах»

- Можливо, десь накладається старт сезону, розкачка, в офіційних матчах?

- Не буду спиратись на старт сезону. Ми достатньо матчів провели у передсезонних турнірах, товариських матчів. Не можна припускатись таких помилок. Проте, багато було й позитивних моментів у цій грі для нас.

Нагадаємо, що зустріч «Урагана» та «Енергії» завершилась нічиєю з рахунком 3:3 - іванофранківці зрівняли на останніх секундах гри.

Допис, поширений НФК Ураган 🔴⚫️ (@fcuragan)

Олександр Шарадкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 22:05 13

Конопля відправив м'яч у свої ворота, але під час атаки Дієго Каріока сфолив на Педро Енріке