ВІДЕО. Сербський тренер відмовився тиснути руку росіянам

Kassad не потиснув руку PARIVISION через їхнє порушення правил на кваліфікації RMR

Після завершення групової стадії RES Regional Championship, сербський тренер команди UNPAID Александр «kassad» Трифунович відмовився потиснути руку російській команді PARIVISION. Його рішення було пов'язане з тим, що, за його словами, російська команда пройшла на Мейджор нечесно.

«Я не тисну руки цим хлопцям, тому що вони обманом проклали собі шлях на RMR», - заявив kassad після гри.

Нагадаємо, що скандал навколо PARIVISION розгорівся через те, що під час одного з матчів на кваліфікаціях до мейджору у їхній ігровій кімнаті були помічені сторонні особи. Зокрема, оператор, що є порушенням правил турніру, оскільки у кімнаті можуть перебувати лише гравці. Крім того, на відео з емоціями команди з'явився тренер F_1N, якому заборонено брати участь у будь-яких заходах, що спонсоруються Valve, через вічний бан.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Представники PARIVISION заявили, що F_1N не був з ними в одній кімнаті під час гри, а приєднався до команди лише після закінчення матчу. Однак ці порушення стали підставою для обговорення їхньої дискваліфікації з турніру. Зараз команда продовжує спілкуватися з організаторами Perfect World та Valve щодо цього інциденту.

PARIVISION було звинувачено в тому, що під час матчу в їхній кімнаті перебували сторонні особи, що заборонено правилами. Також команда мала підтримку від забаненого тренера F_1N, який не має права бути присутнім на турнірах, що спонсоруються Valve.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 жовтня 2024, 08:47 3

Тайсон виділив ексчемпіона WBC Деонтея Вайлдера