Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Карпати є більш досвідченою командою»

Головний тренер «Руха» поділився очікуваннями від львівського дербі

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу 10-го туру УПЛ проти «Карпат»:

«За виключенням збірників команда працювала в повному складі у своєму звичному режимі. Не думаю, що відсутність цих гравців суттєво вплинула на нашу підготовку до наступної гри. На щастя, з Іллею Квасницею все добре, він вже тренується у загальній групі. В нас ще є час, аби ретельно вивчити суперника та підготуватись до гри.

Зараз на команду чекає насичений графік, але всі клуби в рівних умовах. В цей період потрібно буде приділити більше уваги відновленню гравців. Ми не виділяємо конкретного суперника, а відповідально готуємось до кожного поєдинку, адже для нас важливий кожен матч. Для нас немає різниці проти кого грає «Рух» - проти «Карпат», «Шахтаря» чи «Інгульця» - до кожного суперника команда готується однаково.

«Карпати» більш досвідчена команда, якщо поглянути на середній вік їхнього колективу. Думаю, зараз у клубів різні вектори розвитку та цілі, адже в «Русі» грають переважно львівські молоді хлопці. Тоді як «Карпати» роблять ставку на легіонерів. Також бюджет нашого наступного суперника перевищує бюджет «Руха», втім, на полі все вирішує гра. Наразі наше завдання - створити умови, щоб наші молоді футболісти прогресували й «Рух» не відходив від своєї стратегії розвитку».

Матч «Рух» - «Карпати» відбудеться 21 жовтня о 18:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 07:47 1

«Реал» не продаватиме Луніна в «Атлетіко»