Полісся – Лівий Берег. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Вовки» проти «лелек»

У десятому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у суботу, 19 жовтня, в Житомирі зустрінуться «Полісся» та «Лівий Берег». Господарі поля, які зараз ведуть активну боротьбу за перше місце, гратимуть проти «Лівого Берега», який минулого матчу нарешті зміг взяти очки, та знаходиться на 14 позиції у таблиці.

Полісся

«Полісся» - поки одна з небагатьох команд на рівні з «Динамо», яка ще жодного разу не програла в УПЛ. У 8 зіграних матчах підопічні Імада Ашура здобули 6 перемог та двічі розділили очки зі своїми суперниками (хоч в матчах з ЛНЗ та «Інгульцем» житомиряни мали гарні шанси на перемогу). У випадку вікторії у наступній грі та осічки «Динамо» «Полісся» матиме гарну можливість на деякий час очолити турнірну таблицю чемпіонату.

У період міжнародної паузи «Полісся» провело спаринг проти «Вереса», який завершився нульовою нічиєю.

Зазначимо, що під час міжнародної паузи, за національну збірну України дебютував футболіст житомирської команди Олександр Назаренко. Також у складі «синьо-жовтих» зіграв Олексій Гуцуляк, який отримав травму та не зможе допомогти «вовкам» у найближчому матчі чемпіонату.

Тепер «Полісся» прийматиме новачка еліти - «Лівий Берег», який трохи покращив свою ситуацію, зігравши внічию минулого туру.

Лівий Берег

Про «Лівий Берег» мало що можна сказати, адже команда розпочала з серії з трьох поспіль поразок, а потім видала дві перемоги у матчах з «Чорноморцем» (1:0) та «Вересом» (3:1). Але потім пішли лідери, і «лелекам» складно було щось протиставити більш сильним «Динамо», «Олександрії» та «Кривбасу». Однак в попередньому поєдинку підопічні Віталія Первака змогли вперше в історії виступів в УПЛ зіграти внічию (проти «Колоса») і вперше за півтора місяці нарешті здобули очки, трохи поліпшивши собі настрій перед паузою.

А під час паузи «Лівий Берег» також не відпочивав, а провів спаринг проти першолігового «Металіста 1925», який завершився результативною нічиєю 2:2.

На черзі лідер чемпіонату - житомирське «Полісся», яке зараз знаходиться на підйомі, та має високі шанси на позитивний результат у майбутньому матчі.

Статистика зустрічей

Між собою команди на офіційному рівні жодного разу не зустрічалися.

Прогноз на протистояння

І «Лівий Берег», і «Полісся» зацікавлені у тому, щоб перемогти у цьому турі. Адже «вовки» у випадку невдачі «Динамо», зможуть очолити турнірну таблицю, а «лелеки» - покинути зону вильоту. Тому поточна гра буде стратегічно важлива для обох колективів. Враховуючи, що «Полісся» є господарями у цій грі, з великою часткою вірогідністі можна стверджувати, що переможе команда Ашура. Проте у футболі не буває без несподіванок, тому навряд чи гра проти «Лівого Берега» вийде легкою прогулянкою для «Полісся».

Орієнтовні склади:

«Полісся»: Волинець, Смоляков, Чоботенко, Віалле, Михайличенко, Крушинський, Мустафаєв, Таллес Коста, Лєднєв, Назаренко, Луїфер

«Лівий Берег»: Механів, Шаповал, Самар, Якимів, Соколов, Дедух, Приходько, Галас, М. Когут, Синиця, Сухоручко

Прогноз Sport.ua
Полісся
19 жовтня 2024 -
18:00
Лівий Берег
Тотал більше 2,5 1.97 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 18:10 0

Мічел зазначив, що турбується за українського вінгера