ФБР шукає відомого олімпійця. Підозрюється у контрабанді кокаїну

Раяна Веддінга також звинувачують у вбивстві

Федеральне бюро розслідувань США (ФБР) видало ордер на арешт відомого канадського олімпійця Раяна Веддінга, колись відомого сноубордиста, який брав участь у зимових Олімпійських іграх 2002 року в Солт-Лейк-Сіті.

Тоді Веддінг фінішував на 24 місці, і тепер його розшукують в операції ФБР «Слалом», оскільки підозрюють у контрабанді величезної кількості кокаїну з Мексики до Америки та Канади.

ФБР видало ордер на обшук Веддінга та пропонує винагороду у розмірі 50 000 доларів за інформацію, яка призведе до арешту 43-річного канадця.

Раяна розшукують за звинуваченням у проведенні транснаціональної операції з незаконного обігу наркотиків, під час якої сотні кілограмів кокаїну було переправлено з Колумбії через Мексику до США та Канади. Його також звинуватили у кількох вбивствах під час операцій із наркотиками.

Колишній сноубордист користувався такими прізвиськами, як «Ель-Хефе», «Гіганте», «Ворог суспільства» у світі наркоторгівлі та входить до злочинної організації, що охороняється картелем Сіналоа з Мексики, який щороку розповсюджував 60 тонн кокаїну.

Веддінг раніше був судимий за торгівлю наркотиками, тому у 2010 році саме через це йому довелося сісти у в'язницю на чотири роки.

Павло Павленко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 жовтня 2024, 02:00 5

Нідерландська красуня справляється з дуже непростим завданням