Захисник Динамо назвав найкращого в Шахтарі в його праймові роки

Владислав Дубінчак – про Марлоса

Захисник «Динамо» Київ Владислав Дубінчак розповів про початок своєї кар'єри в чемпіонаті України та зустрічі на полі з колишнім півзахисником «Шахтаря» і збірної України Марлосом.

- Хто з правих вінгерів або захисників УПЛ або в єврокубках найбільше вас напружував? Наскільки важко гралося, наприклад, проти праймового Марлоса?

- До речі, якраз Марлос найбільше вразив. Я ще був в Карпатах, в оренді. Та й в Арсеналі теж, Марлос тоді був не те щоб в розквіті, але вже досить досвідченим, майстерним гравцем. А для мене це були перші кроки у дорослому, професійному футболі. Тоді мені здавалося, що він на якомусь космічному рівні.

- А в єврокубках хто?

- Ну так, щоб я думав, що це хтось щось нереальне показує, або що мені дуже важко проти конкретного гравця діяти, такого не було. От коли я був молодшим і грав проти Марлоса, то тоді такі думки виникали. Що не треба на нього викидатися, не давати йому себе обіграти, треба більше пласуватися перед ним. Ще я застосовував швидкість, бо коли він прокидав м'яч собі наперед, за рахунок швидкісних даних я старався це вирівняти. А пробувати відібрати в нього м'яч на місці було нереально. Не сказав би, що я багато матчів зіграв у єврокубках, їх всього-то було десь біля 15 (20 на дорослому рівні та 15 на юнацькому, - прим. джерела), але таких думок на міжнародній арені у мене не було, - розповів Дубінчак.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 жовтня 2024, 07:10 0

Зірковий боксер відзначив українця