Боруссія Дортмунд – Санкт-Паулі. Прогноз, анонс на гру чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 18 жовтня о 21:30 за Києвом

18 жовтня на «Сігнал Ідуна Парк» пройде матч 7-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Санкт-Паулі». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда однієї з останніх у Західній Європі закінчувала минулий сезон, оскільки дійшла фіналу Ліги чемпіонів. Вирішальний поєдинок там, щоправда, закінчився без сенсації: чергового Вухатого до своєї колекції додав Анчелотті та його Реал. Крім того, джмелі помітно відкотилися в Бундеслізі 1. Клуб, що був роком раніше одним із пари беззаперечних лідерів, виявився лише 5-м. Зараз і тренером став Нурі Шахін, і у складі низка змін (виділимо покупку Герассі, що одразу почав забивати). Але незмінно одне лишилося. За відмінних результатів у Лізі чемпіонів, де вдалося розгромити обох суперників, Брюгге та Селтік, у Бундеслізі все виходить лише на своєму полі. На виїзді ж взято одне очко у трьох матчах, а у Штутгарті взагалі був розгром.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Санкт-Паулі

Клуб відомий своїми затятими та вірними, навіть за німецькими мірками, уболівальниками. Але саме футбольні успіхи скромні, і минулий сезон був проривним. Вперше за довгий термін піратам вдалося пробитися до Бундесліги 1. Ось тільки молодий наставник, Хюрцелер, з літа в Брайтоні, а найкращий гравець Хартель вирушив до МЛС. У нинішнього наставника, Блессіна, довгий час практично нічого не виходило - якщо винести за дужки натужну перемогу в кубку над Халлешером в екстра-таймі, то новачок стартував у Бундеслізі з трьох поразок. Потім, щоправда, були 0:0 із РБ Лейпциг і навіть 3:0 у Фрайбурзі з однойменною командою, але в крайньому турі нічим вдома не відповіли на три голи від Майнца.

Статистика особистих зустрічей

На початку позаминулого року клуби зіграли перший офіційний поєдинок із 2014-го - і у Гамбурзі у кубку виграли господарі поля.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у перемозі джмелів. Вони грають удома, так що можна ставити на те, що тут все закінчиться з форою -1,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,78).

Прогноз Sport.ua
Боруссія Д
18 жовтня 2024 -
21:30
Санкт-Паулі
Фора Боруссії Д (-1.5) 1.78 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 жовтня 2024, 07:40 0

Залізний Майк виділив Девіда Бенавідеса