Йоганнес БЬО: «Хочу побити рекорд Бйорндалена»

Норвезький біатлоніст в очікуванні нового сезону

П'ятиразовий олімпійський чемпіон, а також переможець 20-ти чемпіонств світу, Йоганнес Бьо розповів про плани на сезон-2024/25. Норвежець підкреслив, що хоче стати найвеличнішим біатлоністом в історії.

«Я хочу побити рекорд Бйорндалена і сказати своєму синові, що я був найбільшим. Я скажу йому, що я найвеличніший з усіх. Я з нетерпінням чекаю цього.

Головна мета на сезон залишилася незмінною - завжди перемагати.

Мені легко знайти мотивацію. Просто тому, що в мене велика перерва після кожного сезону. У мене багато часу, коли я не надто сфокусований на тренуваннях. Загалом, рік проходить для мене доволі легко. Мені це дуже подобається.

У мене свіжа батарея щороку у вересні-жовтні, і я думаю, що це допомагає тримати мотивацію на високому рівні, тому що я за рік жодного разу не втомлююся.

Я можу поліпшити стрільбу лежачи, стати більш стабільним. Я думаю, що лижні перегони і стрільба стоячи пройшли дуже добре, тож це просто питання хорошого тренування на останньому етапі перед сезоном», - сказав Бьо.

Нагадаємо, що Йоганнес по закінченню минулого сезону піднявся на друге місце за кількістю перемог у біатлоні (85). Очолює таблицю Уле-Ейнар Бьорндален, який перемагав в особистих гонках 95 разів.

Андрій Вітренко Джерело: FondoItalia
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 жовтня 2024, 14:52 24

Штучний інтелект вірить у збірну Аргентини