Феноменальний випадок. Відомий баскетболіст уперше зіграв за 1006 днів

Лонзо Болл відновився після травми

Баскетболіст «Чикаго Буллз» Лонзо Болл провів свою останню гру в НБА 4 січня 2022 року і після серйозної травми лівого коліна нарешті повернувся на майданчик після перерви в 1006 днів.

Те, що спочатку здавалося розривом меніска, через який він не міг виступати протягом шести-восьми тижнів, стало для нього складним і величезним випробуванням, якому потім у березні 2023 року довелося пройти три артроскопії і пересадку хряща, щоб спробувати врятувати свою кар'єру.

Учора ввечері, два роки, дев'ять місяців і два дні потому, Болл знову з'явився на майданчику і допоміг здобути перемогу його команді з рахунком 125:123 над «Міннесотою».

За 15 хвилин він набрав 10 очок і показав, що не розучився грати, і найкраще для нього і його команди те, що його тіло не відчувало ніякого болю і труднощів після відновлення, якому, здавалося, немає кінця.

Болл - це свого роду медичне диво і феномен. Фактично, немає жодних доказів того, що який-небудь елітний спортсмен одужав після трансплантації меніска і хряща, які були замінені хрящовим алотрансплантатом.

«Це те, від чого ще ніхто толком не оговтався, тому я буду першим», - заявив баскетболіст, який не приховував задоволення від припинення агонії, що тривала майже три роки.

Павло Павленко Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 17 жовтня 2024, 15:20 0

Іонеску оформила класний кидок