Михайло ЗАВ'ЯЛОВ: «Не питайте в мене про Ломаченка»

Тренер не розуміє позиції Василя Ломаченка

Легендарний тренер з боксу Михайло Зав'ялов поділився очікуваннями від бою Богачука в андеркарті поєдинку Усика та Ф'юрі, пригадавши про Василя Ломаченка:

- В андеркарді бою Усика в першій середній вазі битиметься ще один українець - Сергій Богачук. Що скажете про його суперника, узбека Ісраїла Мадрімова?

- Бокс в Узбекистані - спорт номер один. Мадрімов - колишній чемпіон світу за версією WBA в цій ваговій категорії. Технічний хлопець, тримає удар. Пояс він втратив улітку в поєдинку проти Теренса Кроуфорда. Так одностайно судді вирішили. Богачуку буде непросто. Він також у серпні втратив титул тимчасового чемпіона за версією WBC... Ви ще про Берінчика забули.

- Не забув. Він, знаю, також мав виступити в Саудівській Аравії 21 грудня, але в списку анонсованих поєдинків вечора боксу прізвища Дениса чомусь немає.

- Дивно. Він сам повідомив, що вийде у ринг в андеркарді бою Усика й Ф'юрі. Сподіваюся, що нічого не зміниться. Ото буде вечір українського боксу в Ер-Ріяді!

- Туди б ще Ломаченка. Але кажуть, що він уже пішов "на пенсію".

- Не питайте в мене про нього. Я не розумію його громадянської позиції. Серце в мене до нього не лежить, - заявив фахівець.

Раніше Михайло Зав'ялов дав свій прогноз на реванш між Усиком та Ф'юрі, заявивши, що ми побачимо іншого Тайсона.

Олег Вахоцький Джерело: Спорт 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 жовтня 2024, 22:12 0

Евандер виділив перевагу у швидкості в Пола