«Це бій його життя»: Зав'ялов – про реванш Усика та Ф'юрі

Іменитий фахівець вважає, що ми побачимо іншого Тайсона

Легендарний український тренер з боксу Михайло Зав'ялов поділився очікуваннями від бою-реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі. Фахівець вважає, що до другого бою британець підійде зовсім по іншому.

- Навіщо цей бій Усику? Він - чемпіон, найкращий боксер світу. Міг, як і обіцяв, повернутися у важку вагу й знову позбирати пояси в комфортній для себе ваговій категорії. Тим більше, що другий поєдинок з Ф'юрі може піти зовсім не за його сценарієм.

- Усик не та людина, яка буде відмовлятися. Йому подібні розмови не потрібні. Мабуть, хоче розставити всі крапки над "і", щоб не казали, буцімто став абсолютним чемпіоном і одразу змінив вагову категорію. Наче випадково став найкращим за всіма версіями за багато років. Він прийме бій. Та й з фінансової точки зору поєдинок дуже привабливий для обох спортсменів. Хоча, якщо припустити, то й варіант з поверненням у важку вагову категорію також є прийнятним для Олександра.

- Реванш складнішим буде, ніж перший поєдинок, як вважаєте?

- Я впевнений у цьому. Ф'юрі не очікував, що поступиться Усику. Гадаю, якби він у травні переміг, то міг би й завершити кар'єру. Будь-хто хоче піти непереможним. У Тайсона цього не вийшло. Дав про себе знати не зовсім спортивний спосіб життя. Потім про якісь психологічні проблеми згадував. Наразі він набагато менше став говорити. Бо вже не на троні - слухають менше. Британець буде дуже мотивованим. Реванш - це бій його життя, - сказав Зав'ялов у коментарі Спорт 24.

Нагадаємо, Усик дізнався своє місце в оновленому рейтингу найкращих боксерів світу

Олег Вахоцький Джерело: Спорт 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 23:45 6

Антонела Роккуццо зробила гучну заяву