Гравці Полісся допомагали своїм збірним у матчах відборів

Три гравці житомирського клубу виступали за молодіжні збірні

Гіоргі Майсурадзе був викликаний на два заключні поєдинки відбіркових матчів до групового етапу молодіжного Євро. Його збірна Грузії грала проти шведів та македонців. З першими Майсурадзе відіграв 88 хвилин, а грузини поступилися із рахунком 2:3. У другій грі 22-річний захисник «Полісся» відіграв 70 хвилин, а гра завершилася перемогою його команди 2:1. У підсумку Грузія посіла другу сходинку та продовжить боротьбу за путівку на Євро.

Адмір Брістріч був викликаний до складу молодіжної збірної Боснії та Герцеговини. У матчі проти Кіпру Брістріч вийшов з перших хвилин, але на 79-й хвилині отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Його збірна програла з рахунком 1:3.

Даніелс Радзенієкс у складі збірної Латвії U19 грав у матчі відбору до юнацького Євро. Спочатку провів 83 хвилини проти Північної Македонії - 1:1. У другому матчі була поразка від Люксембургу (2:3) - Даніелс зіграв на полі перший тайм. А в заключному матчі зі словаками латвійці святкували перемогу - 2:0. В останній грі Радзенієкс зіграв кілька хвилин.

Олександр Сільченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 20:40 2

Жеребкування пройде 13 грудня