Півзахисник «молодіжки» ризикує не зіграти в львівському дербі

Ілля Квасниця повернувся в «Рух» з травмою

Як стало відомо Sport.ua, стопер «Руха» Роман Дідик, який не уникнув струсу мозку в поєдинку 9-го туру УПЛ з «Олександрією» й тому не допоміг молодіжній збірній України в жовтневих поєдинках відбору на Євро-2025 з англійцями та сербами, вже повернувся в стрій й зможе зіграти в дербі з «Карпатами» 21 жовтня.

Також вже тренується в загальній групі опорний півзахисник Mарко Сапуга. Проте він буде в бойовій готовності в кращому випадку до кубкового протистояння з «Карпатами», що заплановане на 30 жовтня.

А от участь в поєдинку із «зелено-білими» атакувального півзахисника Іллі Квасниці під питанням. В матчі з сербами він був замінений через пошкодження й ще невідомо, чи встигне відновитися.

Також досі відсутній в розташуванні «Руха» ще один гравець середини поля - Фредді Плюмен, який виступав за збірну Гваделупи в Лізі націй КОНКАКАФ.

Наразі «Рух» посідає 5 місце в УПЛ, набравши 13 очок.

Раніше ми повідомляли, що колишні та деякі нинішні українські арбітри здивовані тим, як експерт арбітражу УАФ Нікола Ріццолі оцінив момент з пенальті у ворота господарів у матчі «Олександрія» - «Рух».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 20:50 15

26-річний півзахисник Олександрії став приємним відкриттям для всіх українських уболівальників