ХАРЧЕНКО: «Гравці резерву Металіста можуть замінити футболістів на основи»

Харківська команда здобула перемогу в Першій лізі над Нивою з Тернополя

Асистент головного тренера харківського Металіста Вадим Харченко дав коментар за підсумками переможного матчу Першої ліги проти тернопільської «Ниви» (2:0).

«Мабуть, це була найважча наша гра, але хлопці витримали цю напругу. Ми зіграли за короткий проміжок часу третю гру, тому сьогодні не варто було чекати від команди «романтичного» футболу. «Нива» - дуже гарна команда, суперники потужно розпочали матч.

Ми зреагували на дії опонентів, зробили перебудови та трохи вирівняли гру. Врешті решт вдалося забити свої голи. Нарешті спрацював стандарт - елемент гри, над яким ми багато працюємо.

Зараз у наших хлопців є навантаження, все ж екватор осінньої частини сезону вже пройдено. Саша Мизюк, Денис Підручний сьогодні, ще раніше Даня Кайдалов отримали травми. Здорово, що одужав Кирило Дігтярь і може допомогти нам своєю грою. Всі хлопці працюють на максимумі своїх можливостей.

Добре, що у нас дуже хороший колектив, всі гравці, які є в резерві можуть добре замінити футболістів стартового складу. І ці заміни спрацювали, всі хлопці здорово виступили».

18-річний гравець харківського «Металіста» Даніїл Приходько відзначився першим голом у дорослому футболі та поділився своїми враженнями.

«Максим Багачанський мені викотив, почувши, що я кричав йому з дальньої. Можна сказати, нагородив мене такою класною передачею. Там уже гріх було не забити. Відчуття шалені, вболівальникам у першу чергу хочу подякувати, бо вони приходять і підтримують команду. Емоції, чесно, навіть не описати словами.

Я можу закрити й центрального захисника, і правого, і правого вінгера. Куди тренер поставить - там і гратиму. Я до цього ставлюся нормально. Ми підтримуємо один одного, виконуємо все, що кажуть тренера перед грою і на тренуваннях. Завдяки цьому ми й перемагаємо.

Дані Кайдалову зробили операцію, у першій половині сезону він уже нас не підсилить. Дуже прикра ситуація, нам не вистачає такого гравця. Даня Кайдалов - дуже швидкий і різкий вінгер, завжди може загострити. Бажаємо йому якнайшвидшого одужання».

Микола Степанов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 жовтня 2024, 08:29 1

Сенченко висловився про відомих українських боксерів