«Позиції закриті на 10 років». Тренер назвав кращих гравців збірної України

Нагорняк виділив Трубіна, Луніна та Забарного

Досвідчений наставник Сергій Нагорняк вважає, що позиція воротаря та одного з центральних захисників закрита у збірній України на десять років уперед.

«Моя думка, що в нас воротарську позицію закрито на десятиліття. У нас є два воротарі, які грають за Бенфіку та Реал. І вони конкуруватимуть за місце у рамці. На сьогодні Трубін у рамці надає команді впевненості та спокою. А щодо Забарного я давно казав, що йому альтернативи немає. Є лише одне питання - хто з ним у парі гратиме. Забарний виграє всю боротьбу та починає атаки. Він виграє майже всю верхову боротьбу. Сьогодні позиція, на якій грає Забарний, у нас закрита на десятиліття. Мені здається, він надовго у збірній. Головне, щоби травм у нього не було. А загалом він показує гарну, солідну гру».

«Не просто так пишуть, що Забарним топові клуби цікавляться. Я думаю, що у Борнмуті він не затримається. Так, він підписав новий контракт з «вишнями». Зрозуміло, що в Англії просто так це не робитимуть. Такі контракти підписують, щоб перепродати футболіста дорожче», - сказав Нагорняк.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 жовтня 2024, 08:29 1

Сенченко висловився про відомих українських боксерів

Коментарі