Старт ESL Challenger Katowice 2024: оголошені перші матчі турніру

На турнірі з призовим фондом 100,000$ українці s1mple і DemQQ гратимуть в різних групах

На турнірі ESL Challenger Katowice 2024, який пройде з 25 по 27 жовтня 2024 року у польському місті Катовіце, стали відомі перші пари матчів для груп A та B. Загальний призовий фонд турніру складає 100,000 доларів США, і за нього боротимуться 8 команд з різних куточків світу.

У групі A відбудуться зустрічі між турецькою командою Eternal Fire та українським колективом B8 Esports, який спробує показати свої найкращі результати. Також варто звернути увагу на ще один цікавий матч між Team Falcons та португальським колективом SAW. Особливої уваги заслуговує той факт, що у складі Falcons на правах оренди грає легендарний українець Олександр «s1mple» Костилєв, що додає інтриги цій зустрічі.

У групі B шанувальники кіберспорту зможуть спостерігати за матчем між бразильською командою MIBR та австралійським колективом Legacy. Крім того, цікавим буде поєдинок між польським складом Monte та бразильською командою Pain Gaming. Польський клуб Monte також має зв'язок з Україною, адже в його складі виступає український гравець Сергій «DemQQ» Демченко, що робить цей матч особливо важливим для українських вболівальників.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Ці матчі обіцяють бути насиченими та напруженими, а команди боротимуться за право продовжити участь у турнірі в верхній сітці. Фанатів очікують захоплюючі битви, адже українські гравці представляють свої клуби в обох групах, що робить цей турнір особливо цікавим для глядачів з України.



Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 20:59 7

Жеребкування європейської кваліфікації ЧС-2026 пройде 13 грудня у Цюріху