Неприємна сенсація. Україна програла Франції у відборі на ЧС-2025

Підопічні Олега Шайтанова у стартовій грі кваліфікації розчарували

Жіноча збірна України з футзалу взяла старт у кваліфікації першого в історії чемпіонату світу, який відбудеться 2025 року на Філіппінах.

У Чехії українки розпочали боротьбу за єдину путівку в еліт-раунд відбору зі збірними Франції, Чехії та Північної Ірландії.

У стартовій грі турніру футзалістки української команди зійшлися зі збірною Франції. Перша 20-хвилинка матчу у виконанні підопічних Олега Шайтанова вийшла провальною. Припускаючись багатьох помилок і дозволяючи суперницям досить вільно розпоряджатися м'ячем, українки пропустили два голи, а самі вразити ворота француженок хоча б один раз не змогли. 0:2. До слова, автором другого голу збірної Франції стала уродженка України Олександра Атаманюк.

Після перерви українки значно додали. У них стало виходити значно більше, ніж було до перерви. Як наслідок, на 23-й хвилині Воловенко один м'яч відіграла, зумівши своєчасно відгукнутися на передачу від воріт у виконанні Кислової. 1:2!

Це був шанс на повноцінне повернення в гру. Українки продовжили з гарним бажанням шукати свої моменти, створювати загрози володінням Карре, яка у воротах Франції, часом, крутилася, як білка в колесі, і ловила-відбивала практично все, що в них летіло. Надійність голкіпера окрилила француженок і на 39-й хвилині вони забили третій гол у матчі. 1:3.

У заключні 80 секунд зустрічі українки намагалися домогтися успіху, діючи з п'ятим польовим, але всі їхні спроби виявилися марними. Україна сенсаційно розпочала перший кваліфікаційний етап ЧС-2025 з поразки від андердога.

17 жовтня українки зіграють із командою Північної Ірландії.

Відбір до ЧС-2025. Група 3. 1-й тур

Україна - Франція - 1:3

Воловенко, 23 - Альбербіде, 8, Атаманюк, 16, Біттерлін, 39

Дубицька, 10 - Жуан, 24, Делорм, 30

Дубицька, 37

Україна: Кислова - Шульга, Гриценко, Дубицька, Форсюк - Бурлаченко, Титова, Воловенко, Кліпаченко - Дрозд, Дударчук, Ковшик.

Запасні: Терех, Митрофанська.

Франція: Карре (Папе) - Боіссіну, Альбербіде, Делорм, Атаманюк - Сі, Пеллегрі, Сімага, Жуан - Біттерлін, Бадр Бассем, Коно, Віоле.

Арбітри: Йосіп Бартон (Македонія), Крістіна Каббала (Косово)

Арена: Sportovni hala Teplice (Тепліце, Чехія)

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 жовтня 2024, 20:50 11

26-річний півзахисник Олександрії став приємним відкриттям для всіх українських уболівальників

Коментарі